Maikki Kouluttaa

Koulutus ja jatkuva kehittyminen takaa juontajien ammattitaidon. Koulutamme uusia juontajia ja tarjoamme kehittymisen mahdollisuuksia jo juontajana toimiville. Lisäksi koulutamme esiintymistaidon perusteita työssään niitä tarvitseville.

Koulutuksia järjestetään usealla paikkakunnalla vuosittain ja koulutukset ovat avoimia kaikille halukkaille. Tulevat koulutukset näkyvät tällä sivulla.

Juontajakoulutuksen käyneillä on mahdollisuus osallistua puolivuosittain järjestettävään Casting-karnevaaliin, missä ovat paikalla niin tapahtuma- kuin tv-tuotannon ammattilaisetkin. Uudet koulutetut juontajat pääsevät näyttämään kykynsä paikalla olevalle yleisölle ja samalla MAIKKI täydentää rivejään Casting-tilaisuudessa.

Juontajaksi -peruskurssi antaa valmiudet juontajan töihin tai uusia näkökulmia jo juontotöissä toimiville. Viikonlopun mittaisen kurssin aikana perehdytään äänenkäyttöön, juontojen käsikirjoittamiseen, mikrofonitekniikkaan sekä oman persoonan hyödyntämiseen esiintyjänä. Lisäksi kursseilla on vierailevia luennoitsijoita, esimerkiksi stand-up koomikoita, tv-juontajia tai improteatterin ammattilaisia.

Seuraavat kurssit 27.-28.5.2017 Tampere, ilmoittautuminen käynnissä.