Ammattijuontajat seminaareihin


MAIKILTA löytyy aina asiantuntijatilaisuuksiin ja seminaareihin alaa ymmärtävä juontaja. Seminaareissa on äärimmäisen tärkeää, että juontajalla on faktan lisäksi myös esiintymistaidot on hallussa. Siksi kaikki MAIKIN juontajat ovat kokeneita juontotyössä, koulutuksen saaneita ja vielä mainion palautteen saavia tyyppejä – kerta toisensa jälkeen.

Valtakunnalliset yrittäjäpäivät Turussa. Juontajina MAIKIN Tuuli-Elina ja Kati Vasell.
Kuva: Vesa-Matti Väärä.

Ota MAIKKIIN yhteyttä, kun asiantuntijaseminaarisi on ammattijuontajan arvoinen!

Meillä on osaamista mm. seuraavilta aloilta:
– Myynti ja markkinointi, sisällöntuottaminen, some-kanavat, palvelumuotoilu
– Yrittäjyys kaikissa muodoissa; aloittava/start-up yrittäjä, kasvuyrittäjyys, yrittäjyysopinnot, yritysmuodot, yritysten yhteistyö, yrittäjän burnout, yksinyrittäjyys, yrittäjäjärjestöjen toiminta, etc.
– Hyvinvointi
– Työnhaku, rekrytointi-tapahtumat
– Ensivaikutelman luominen, vuorovaikutustaidot, non-verbaaliviestintä, vakuuttava pukeutuminen, vartalotyypit ja värien käyttö
– Yhteisölliset työtilat, tulevaisuuden työ
– Milleniaalit, sukupolvien väliset erot
– Tapahtuman tuottaminen

Juontajan lisäksi MAIKILTA voit kysyä myös karismaattista ja mukaansatempaavaa puhujaa tapahtumaasi yllä mainituista teemoista.


Moderaattori paneelikeskustelun vetäjäksi


Ammattitaitoinen moderaattori jakaa puheenvuoroja tasaisesti, tarkkailee ajan kulkua ja haastaa panelisteja kysymyksillään. Hänen on suhtauduttava aiheeseen puolueettomasti ja huomioitava myös yleisö.


MAIKIN ammattijuontajat osaavat myös moderaattorin hommat. Keskustelun jouheva eteneminen, kenties haastavatkin kysymykset ja keskustelun mielenkiinnon ylläpitäminen ovat yleensä hyvän valmistautumisen ansioita. MAIKKI valmistelee ja käsikirjoittaa aina paneelikeskustelut etukäteen asiakkaan toiveiden pohjalta tai yhdessä asiakkaan kanssa.


Ota MAIKIN ammattijuontaja avuksesi moderoimaan paneelikeskustelua, jonka draaman kaari on asiantunteva mutta mielenkiintoinen seurattava. MAIKIN kanssa suunniteltu ja toteutettu paneelikeskustelu on sellainen, jonka ääressä yleisö viihtyy varmasti!