Maikin luottojuontajiin kuuluu useita artistinakin uraa tehneitä ammattimuusikoita. Artisti-juontaja hoitaa juontajan roolin varmoin ottein ja lisäksi viihdyttää yleisöä myös musiikin keinoin.

Artisti-juontajana Maikin riveissä keikkailee mm. laulaja ja musiikintekijä Iida Repo, joka on tapahtumien pyörteissä parhaimmillaan. Vuosien kokemus juontamisesta sekä ymmärrys tapahtuman toteuttamisesta, tekniikasta ja toteutuksesta tekee hänestä tapahtumien luottojuontajan, sekä esiintyjän. 

Artisti-juontajana pääsen vaikuttamaan vielä voimakkaammin tapahtuman tunnelmaan. Tämä on kustannustehokas tapa saada kovin toivottua livemusiikkia mukaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Voin esittää kappaleita taustoilla tai säestäjän kanssa kaikkien tilaisuuksien yhteydessä täysin omana esityksenään tai sovitettuna pitkin tilaisuuden kulkua juontojen yhteydessä.

Iida Repo, artisti-juontaja | Maikki Media

Maikin luottojuontajana keikkailee myös Voice of Finlandista tunnetuksi tullut Jouni Soininen, joka tekee upealla matalalla äänellään vaikutuksen niin juontajan kuin esiintyjän roolissa.