Uskomme vahvasti, että jokainen voi olla vaikuttava esiintyjä oman persoonansa kautta – myös etänä. Maikki Media tarjoaa yrityksille 2-6 tunnin valmennuksia etäesiintymiseen, jonka aikana päästään nostamaan asiantuntijoiden ja myyjien vaikuttavuus uudelle tasolle. Nyt tarjolla myös verkkokoulutusvideo, josta saat poimittua nopeat ja tehokkaat vinkit etäesiintymisen parantamiseksi!


Esiinny eduksesi etänä -verkkokoulutusvideo

JULKAISTU 10.2.2022

Vuorovaikutuksen tekeminen kameran kautta on haastavampaa kuin fyysisesti samassa tilassa oltaessa. Siksi on tärkeää ottaa haltuun myös kameralle esiintymisen erityispiirteet ja miettiä, miten voisit vaikuttaa viestisi läpimenoon ympäristön kautta. Pidemmissä etäkoulutuksissa ja -luennoissa myös äänenkäytöllä on isompi merkitys, kun ei ole mahdollisuutta liikkua yleisön edessä samassa tilassa. 

Tässä noin 45 minuutin videolla käymme läpi, miten juuri sinä esiinnyt eduksesi etänä.

Verkkokoulutusvideon hinta on 49 euroa. Tilauksen voit tehdä verkkokaupan kautta alla olevasta painikkeesta. Saat videon samantien käyttöösi.

Voit tehdä tilauksen myös käyttämällä Mobile Pay -sovellusta:

1. Valitse Mobile Pay -sovellukseen numero 76619 (saaja Maikki Media Oy)
2. Laita summaksi 49€ ja lisää viestikenttään: EEE ja oma sähköpostiosoite
3. Lähetä raha

49 € maksulla saat verkkokoulutukseen katseluoikeudet itsellesi.

Me toimitamme sinulle kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen EEE-koulutuksen 1-3 arkipäivän kuluessa.
Saat kuitin ostoksestasi saman sähköpostin yhteydessä.
Maikin tietosuoja-asetukset löydät täältä ja verkkokaupan yleiset ehdot täältä. 
Tässä esitetyt hinnat sis. alv. 24%. 

Jos haluat kehittyä viestijänä kameran välityksellä ja pitää yleisön mielenkiinnon mukana loppuun asti, niin voit myös ladata ilmaiseksi meidän oppaan vaikuttavaan etäesiintymiseen!

https://maikki.fi/product/opas-vaikuttavaan-etaesiintymiseen/

Esiinny eduksesi etänä -koulutus

Esiinny eduksesesi etänä -koulutus on 2-6 tunnin intensiivinen setti teoriaa ja harjoittelua

Etänä pidettävät palaverit ja luennot, koulutukset ja webinaarit ovat vakiinnuttaneet paikkansa parin vuoden aikana ja varmasti jokainen asiantuntija on päässyt työssään kameran eteen. Etänä tapahtuvan vuorovaikutuksen isot linjat alkavatkin olla kunnossa ja enää ihan jokaista palaveria ei aloiteta kysymyksellä kuuluuko ääni tai näkyykö esitys? Vaikuttavuus syntyy kuitenkin yksityiskohdista ja esiintymisestä. Nyt onkin aika viilata vielä nämä asiat kuntoon, koska etäyhteydet ovat tulleet jäädäkseen. Koulutus voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa, Maikki Median koulutustiloissa Tampereella tai etäkoulutuksena studiolta käsin.

Miksi kannattaa tilata koulutus? 

 • Vuorovaikutuksen tekeminen kameran kautta on haastavampaa kuin fyysisesti samassa tilassa oltaessa. Siksi on tärkeää ottaa haltuun myös kameralle esiintymisen erityispiirteet ja miettiä, miten voisit vaikuttaa viestisi läpimenoon ympäristön kautta.
 • Pidemmissä koulutuksissa ja luennoissa myös äänenkäytöllä on isompi merkitys, kun ei ole mahdollisuutta liikkua yleisön edessä samassa tilassa.
 • Vaikka esiintyjä ei ole livenä yleisön edessä, hän esiintyy ruudun kautta ja luo sitä kautta vaikutelman itsestään, tuotteestaan ja fiiliksestä. Näihin asioihin me annamme työkalut, jotta voit vaikuttaa siihen, että olet ruudunkin kautta varmasti eduksesi.
 • On tärkeää, ettei kameralle esiintyminen jännitä tai ainakin saat omat maneerisi taklattua, jotta viestisi menee varmasti kuulijoille läpi eikä sanat mene sekaisin jännityksen takia. 
 • Kun esiinnyt paremmin, saat paremmin tavoitteesi läpi; oli se sitten tuotemyynti, firman sisäinen uudistus tai yhdistyksen kokous. On kivempi, että muistat itsekin jotain tilanteesta, etkä vain huokaise helpotuksesta kun kamera sammuu ja selvisit. Me halutaan, että sä selviät hyvin ja jäät muiden mieleen edustavana ja vakuuttavana esiintyjänä.

Koulutuksen sisältö voidaan koostaa mm. näistä esiintymisen elementeistä:

 • Esiintymisjännitys
 • Maneerit ja niistä eroon pääseminen
 • Sujuva puhe ja äänitekniikka
 • Kuinka esiinnyn luontevasti kameralle
 • Ulkoinen olemus, pukeutuminen ja eleet
 • Tappavan toimivan puheen rakenne
 • Tarvittava tekniikka (ääni ja kuva, ei teknistä striimausalustojen läpikäymistä).
 • Harjoitellaan kameralle esiintymistä ja annetaan palautetta

Kysy lisää ja varaa teille oma koulutus:

Tuuli-Elina p. 040 7571 711, tuuli-elina(a)maikki.fi tai
Kati, p. 040 756 9720, [email protected]


KOULUTTAJAT


Maikki Median kouluttajina toimivat valmentamisen ja esiintymisen ammattilaiset Tuuli-Elina Andersén ja Kati Vasell. Tämä parivaljakko on Suomen kuplivin ja hersyvin kouluttajakaksikko, joka ei vain kouluta esiintymistä vaan esiintyvät myös itse työkseen. Maikki Median on kouluttanut ympäri Suomen yrittäjiä, ammattipuhujia, esihenkilöitä ja myyjiä 2013 vuodesta alkaen.

Kati Vasell ja Tuuli-Elina Andersén ovat kokeneita ja ammattitaitoisia kouluttajia esiintymisen saralla. Tuuli-Elina on puhekilpailun Suomen mestari 2019, jonka ilmiömäinen kyky rakentaa tunteisiin vetoava vakuuttava puhe on saanut julkista tunnustusta. Katin vahvuuksia esiintymistekniikan lisäksi on osaaminen ensivaikutelman luomisesta. Ensivaikutelman luomiseen voidaan vaikuttaa monella tapaa ja Kati stylistinä tietää, miten myös pukeutumisella tehostetaan vakuuttavan ensivaikutelman syntyä. Tuuli-Elinan ja Katin käsissä saat terävöitettyä omaa esiintymistä, puheen rakennetta sekä saat neuvot siihen, miten vaikutat varmemmalta sanomatta sanaakaan.