Euroviisut oli kyllä yhtä juhlaa! Ensiksikin mun suosikki Netta voitti, jes! (Mun suosikit ei ikinä pärjää missään vaaleissa tai kilpailussa, joten tämä oli suoranainen ihme). Toiseksi Saara veti hyvin ja  Suomi pääsi finaaliin asti, joka näissä karkeloissa on hieno saavutus. Go Saara <3

Mutta sitten se minulle isoin syy: Tapahtumaa juonsi nainen, mutta ei vaan 1 nainen, eikä 2, eikä 3 vaan 4 NAISTA!!!! WOU WOU WOUUUU! Tää on niin järisyttävän hienoa, että syke käy vieläkin kierroksilla. En tiedä yhden yhtä tapahtumaa Suomessa, jossa olisi uskallettu tehdä jotain näin ”rohkean poikkeavaa”. Olisin aivan yhtä täpinöissäni jos lavalla olisi ollut juontamassa 4 miestä –  pointtina se, että vihdoin joku rikkoi mies-naispari asetelmaa.

Euroviisujuontajat 2018

Suomessa jokaisissa livekarkeloissa nähdään juontoparina mies ja nainen. Oli kyse sitten kauppakeskustapahtumasta, seminaarista tai iltagaalasta, tästä pari muodostelmasta ei haluta poistua, koska… niin koska mitä??? Koska se NÄYTTÄÄ kivalta on itseasiassa yleisin vastaus mitä olen saanut. Älkää nyt käsittäkö väärin, minä tykkään juontaa duuona miehen kanssa ihan älyttömästi, mutta turhauttaa se kun on niin vaikea saada ihmiset kokeilemaan jotain uutta! Varsinkin silloin, kun näen, että mies-naispari asetelma itsessään ei tuo mitään lisäarvoa tapahtumaan.

Krista Siegfrids & Roope Salminen / UMK16

Ollaan myös tänä keväänä paljon vaahdottu siitä, että juontajasta voi tehdä myös ohjelmanumeron. Juontajan kuuluu ottaa vastuuta ohjelmasta ja myös itse miettiä miten voisi parantaa tapahtumaa ja saada siitä ikimuistoisen kävijöille. Käyttämällä neljää juontajaa muodostuu juontamisesta automaattisesti ohjelmanumero. Kuka nyt juontaa, mistä ja mitä seuraavaksi tapahtuu? On ihan pikkasen mielenkiintoisempaa seurata tällaista ohjelmaa kun se, että juontajat sanovat kiitos ja kutsuvat seuraavan ohjelmanumeron lavalle.

Mä niin haluaisin päästä jo suunnittelemaan tällaista kokonaisuutta!! Hyvä, että pysyn housuissani…(Itseasiassa en kyllä pysynytkään ja laitoin kesän kunniaksi hameen ;)) mutta kysymys kuuluukin, kuka teistä on eka – kuka lähtee näyttämään meidän kanssa uutta suuntaa juontamiselle?

Terkuin, Tuuli-Elina