Juontaja Johannes Tervo on tuttu näky mm. teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slushin lavalta, jota hän on isännöinyt kolmena vuotena.

Lavakarisma ja energisyys vangitsee yleisön ja Johannesta ei yksinkertaisesti voi olla kuuntelematta. Hän ottaa tapahtumat haltuun yhtä sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Johannes on vastavalmistunut energia- ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri ja opintojensa ohella vaikuttanut laajasti suomalaisessa kasvuyrityskentässä.

Hän on järjestänyt startup- ja teknologiatapahtuma Slushia, toiminut startup-sijoitusyhtiö Inventuressa ja perustanut esiintyjiä kouluttavan Talk The Talkin, missionaan tehdä suomalaisista nuorista maailman parhaita esiintyjiä. Johannes sopiikin erinomaisesti juuri kasvuyrittäjyyden teemoja tukeviin tapahtumiin.

Asiakkaan suusta:

Johannes on ollut luottojuontaja Slushille jos useampana vuotena. Hän osaa asettaa yleisön taitavasti viitekehykseen, jotta puhujat pääsevät loistamaan lavalla.

Johannes on myös itse tuottanut useita tapahtumia ja valmentanut puhujia, ja siten ymmärtää kokonaisvaltaisesti miten tehdä tapahtumista onnistuneita, joka helpottaa minun työtäni. Voin lämpimästi suositella Johannesta!

Annastiina Koivusalo, Head of Program at Slush

Johannes haluaa pelastaa maailman ilmastonmuutokselta ja tällä hetkellä hän auttaakin yrityksiä tekemään valistuneita päätöksiä mittaamalla niiden nettovaikutusta maailmaan.

Upright Projectin mallin avulla kuluttajat ja asiakkaat voivat tulevaisuudessa tehdä valistuneempia valintoja tuotteiden ja palveluiden suhteen.

Juontokeikkoja vuosien varrelta: