Mikko Suursalmi on vuodesta 1999 suomalaisessa mediassa vaikuttanut juontaja, jolla on laaja kokemus niin radiosta, tapahtumista kuin televisiostakin.

Mikko saa jatkuvasti asiakkailta hyvää palautetta iloisesta otteesta, rauhallisesta ja ennen kaikkea luonnollisesta juontotyylistä. Aitous tekee Mikosta helposti lähestyttävän niin lavalla kuin lavan ulkopuolella, ja juuri se tekijä synnyttää karisman, joka vangitsee yleisön.

Asiakkaan suusta:

On ollut ilo tutustua Mikkoon usean yhteisen projektin kautta. Mikko on luottopakki tilaisuudessa kuin tilaisuudessa, sillä hänellä on uskomaton kyky luoda rentoutta ja tunnelmaa ympärilleen, aiheesta ja tilaisuuden muodosta riippumatta.

Hänellä on uskottava ja mukaansatempaava ote esiintymisessään, enkä keksi yhtään tilaisuutta, johon en voisi Mikon kivenkovaa ammattitaitoa hyödyntää.

Ronja Berlin, Business Manager, Professio

Päätoimisesti Mikko työskentelee MTV3-kanavalla arkipäivisin nähtävän Viiden jälkeen -ohjelman juontajana. Juontotöiden lisäksi Mikko selostaa alppi- ja freestylelajeja sekä lumilautailua Eurosportilla.

Hän toimii myös FORE!-golflehden päätoimittajana ja pyörittää yhdessä yhtiökumppaneiden kanssa AINAGolf -nimistä golfsimulaattorikeskusta.

Mikon monipuolinen työ- ja harrastuskokemus tekee hänestä loistavan juontajan niin messuille, konsertteihin, urheilutapahtumiin, yritysjuhliin ja tv–ohjelmiin. Mikolta onnistuu työskentely myös sujuvasti englannin kielellä.