Maikin luottojuontajista Nanku on kirjaimellisesti se vauhdikkain ja ainoa, kenet voi tavata alamäkipyöräilyn parissa. Vauhdikkuus ja extreme-urheilulajit näkyvät juonnoissa nopeana reagointikykynä, joten isotkaan muutokset eivät saa Nankua hiljaiseksi.

Aina iloinen ja spontaani Nanku on myös täydellinen fiiliksen nostattaja yleisötapahtumiin. Kolmen pojan äitinä koko perheen tapahtumien juontaminen on erityisesti lähellä hänen sydäntään ja hänen on helppoa heittäytyä mukaan lasten tunnelmaan.

Nanku tunnetaan myös vaatesuunnittelijana, joten hän on luontainen valinta juontajaksi muotinäytöksiin ja muihin muotiaiheisiin tapahtumiin. Kosmetologina hän on tehnyt töitä myös paljon ihonhoidon ja kosmetiikan parissa, joten pistähän Nanku mieleen, jos tarvitset juontajaa, joka osaa kertoa myyvästi kosmetiikan tuotteista.

Nankusta asiakasta saa iloisen, pirteän ja ammattitaitoisen juontajan. Pitkä kokemus tapahtumatuotannosta kuitenkin takaa, että langat pysyvät käsissä vauhdin hurmasta huolimatta.

Asiakkaan suusta:

Tarvittiin heittäytyvä, pirskahteleva, iloinen ja hommat tyylillä hoitava juontaja, joka ei olisi moksiskaan nopeasti vaihtuvista olosuhteista ja lajista, josta harva tietää faktoja tai sitä, että tässä lajissa yleensä kilpaillaan MM-tasolla. Sepä ei Nankua haitannut, vaan haaste oli vastaanotettu.

Ei tarvita valmista käsikirjoitusta, kun voi luottaa, että Nanku kyllä keksii miten homma hoidetaan. Ammattitaito ja hetkeen heittäytyminen on tässä persoonassa kohdillaan. Suosittelen. – Heini Paarlahti MM-kisajärjestäjä

Potkukelkkailun MM-kisat

Tehtyjä juontokeikkoja: