Standup-koomikko Simo Takanen osaa yhdistää huumorin juontoihin hyvällä maulla. Kaikkeen lämpeävänä Simon ensimmäinen vastaus kysymyksiin on aina joo, mikä johtaa vähintäänkin mielenkiintoisiin sattumuksiin.

Jos siis haluat saada osallistujat rentoutumaan ja hymyilemään ääneen niin kannattaa tutustua Simoon lisää. Juontaja Simo pitää tapahtuman tarinaa hyppysissään kuin ohjaaja elokuvaa.

Eleillään ja puheellaan hän kuljettaa tapahtumaa aina haluttuun suuntaan sovitussa ajassa.
Simolta sujuu rennompien tapahtumisen lisäksi toki myös virallisemmat juonnot ja hän onkin erittäin varma juontaja pukujuhlassa.

Esimerkiksi Valtakunnallisten Yrittäjänaispäivien juonnoista Simo sai pelkkää positiivista suitsutusta. Lisäksi Simo on kaupallisten tapahtumien luottojuontaja ja Simon oletkin voinut kohdata mm. seuraavissa keskuksissa; Mall of Tripla Helsinki, Lahden Karisma, Ideapark Oulu, Tullintori Tampere ja Puuvilla Pori.

Asiakkaan sanoin:

Simo on todella hauska! Hän sai opintopäivän osallistujat rentoutumaan ja nauramaan vatsansa pohjasta vaativien luentojen jälkeen. Suosittelen Simoa lämpimästi, Simo saa hymyn kaikkien huulille.

Miia, Tehy ry

Juontamista Simolla on takana jo vuosikymmen ja voit törmätä häneen myös stand up- lavoilla, podcastin teossa tai striimamassa jenkkifutista. Kirjaimellisesti otettuna Simoon voi myös törmätä jenkkifutiskentällä ja vähemmän kirjaimellisesti moottoripyörän selässä.