Tuuli-Elina on kokenut ammattijuontaja, esiintymiskouluttaja ja rohkeuden puolesta puhuja. Hänelle tuttuja ovat myös erilaisten virtuaalisten tapahtumien juonnot, haastattelut ja paneelikeskusteluiden moderoinnit.

Tuuli-Elina ottaa haltuun niin pienet kuin isotkin tapahtumat varmalla otteella ja vastaa tapahtuman tunnelmasta alusta loppuun saakka.

Tuuli-Elina on ollut osallisena sadoissa tapahtumissa ja varaamalla hänet juontajaksesi, saat halutessasi lisäaivot jo tapahtuman suunnittelu- ja ideointivaiheeseen. Tapahtuma-alan kokonaisvaltainen ymmärrys yli 10 vuoden ajalta auttaa tapahtumaa pääsemään kohti tavoitetta. Erinomaisen havainnointikyvyn ansiosta hän osaa tulkita yleisöä ja pitää yllä haluttua tunnelmaa.

Tuuli-Elina poimii tapahtuman tavoitteen kannalta olennaiset asiat puheenvuoroista ja kuljettaa sitä kuuluisaa punaista lankaa tapahtuman alusta loppuun saakka. 

Tuuli-Elina on juontanut seminaareja eri aihepiirien ympärillä. Erityisen usein hänet nähdään tilaisuuksissa, joissa aiheet liittyvät liiketoiminnan kehittämiseen, yrittäjyyteen tai yrittäjyyskasvatukseen. Lähivuosina Tuuli-Elina onkin luotsannut mm. Pirkanmaan työllisyyden- ja kasvupalveluiden toimialastudiota, matkailualan yrittäjien turvallisuuseminaaria ja koulutusjohdon foorumia.

Tuuli-Elina kuuluu myös Suomen yrittäjien Luovien alojen yrittäjien johtoryhmään, jonka tarkoituksena on välittää tietoa päätöksentekijöille.

Tuuli-Elinaa käytetään myös usein koko perheen yleisötapahtumissa sekä kaupallisissa kampanjoissa, koska hänellä on ilmiömäinen kyky heittäytyä tapahtuman tunnelmaan samalla ohjaten asiakasvirtoja. Energinen ja hyväntuulinen ote juonnoissa saa aina kävijät viihtymään. Tuuli-Elina on toiminut vuosien varrella luottojuontaja useissa kauppakeskuksessa, kuten Kauppakeskus Ratina ja Mall of Tripla.

Yritysjuhlien juontajaksi Tuuli-Elina on myös varma valinta. Erityisesti silloin, kun juontajalta kaivataan muuntautumiskykyä ja kykyä ohjata tunnelma alun arvokkuuksien jälkeen rennompaan suuntaan. Tuuli-Elina on nähty lavalla niin Suomen Yrittäjien valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä, kuin pienemmissäkin palkintotilaisuuksissa.

Hän on tottunut myös nopeisiin lähtöihin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä vaikka tapahtumasi olisikin jo huomenna.

Jos kaipaat tapahtumaasi ohjelmaa, kannattaa kysyä myös tarjous Tuuli-Elinan vauhdikaasta ”Esiinny Eduksesi” vuorovaikutteisesta luennosta, josta yleisö saa vinkit esiintymistaitojen kehittämiseen.

Asiakkaan sanoin:

Tuuli-Elina toimi tuottamamme stream-tapahtuman juontajana. Hän elävöitti juuri oikealla tavalla asiantuntijapuheenvuoroja ja toi katsojille samaistuttavuutta ja iloa. Tuuli-Elina sai huikeasti kiinni siitä, mitä käsikirjoituksella haluttiin saavuttaa. Hän tiesi minkälaista roolia ja tunteen välittämistä ruudun toiselle puolelle juonto häneltä vaati.

Anniina Raatikka, Huikea Tapahtumatuotanto

Lähivuosina hänen asiakkainaan ovat toimineet mm. Aamulehti, Akun Tehdas, Business Tampere, Pirkanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan Yrittäjät, Suomen Yrittäjänaiset, Suomen Yrittäjät, Huikea Tapahtumatuotano, Kauppakeskus Tapahtumat, Kauppakeskus Ratina, Nelonen Media, Tampereen Ammattikorkeakoulu ja Tampereen urheilu- ja messukeskus.