Somevaikuttajana tunnettu Ville eli koti-iskä88 taitaa juontamisen lämmöllä ja varmalla otteella. Ville on helposti lähestyttävä, rauhallinen ja aina pieni pilke silmäkulmassa. Juontajana hänestä saa luotettavan, tilannetajuisen, avarakatseisen ja sanavalmiin luottopelaajan.

Villen somekanava Koti-iskä88 tuo vertaistukea ja huumoria perhe-elämän aalloissa seilaaville. Vanhemmuuteen liittyvä esikoiskirja Pätkäöiden sankarit (Otava) julkaistiin 2019. 

Somevaikuttajana Ville on tottunut esiintymään myös erilaisissa paneelikeskusteluissa ja tv-haastatteluissa.

Asiakkaan suusta:

Ville antoi Linnan Business Turnajaisten* finaalin juontajana tilaisuudella asiantuntevan ja vakuuttavan lisän. Kilpailijoiden ja tuomareiden haastattelut olivat erittäin ammattitaitoisesti ja selkeäsanaisesti hoidettu.

Ville oli perehtynyt substanssiin, lukuisiin kilpailijoihin ja heidän kilpailuideoihin. Tilaisuus pysyi monimuotoisuudestaan huolimatta aikataulussa ja kiinnostavana erinomaisen juontajan johdosta! Villellä on sopivasti karismaa ja rohkeutta pitää tilaisuus hienosti kasassa – suosittelen!

Kati Tiitola, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Linnan Kehitys Oy

*Linnan Business Turnajaiset on hämeenlinnalaisten yritysten oma valmennusohjelma ja -yritysideakilpailu joka huipentuu finaaliin jossa on jaossa 85 000 euroa.

Tehtyjä keikkoja mm: