Anne

Olen juontanut erilaisia opetus- ja koulumaailman tilaisuuksia ja juhlia jo yli 10 vuoden ajan. Sopeuden nopeasti erilaisiin tilanteisiin, ja tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Minua on kuvailtu työssäni huumorintajuiseksi, lempeäksi, mutta jämäkäksi ammattilaiseksi, jolla maltti säilyy, vaikka maa järisisi.

Esiintymiskokemusta minulla on lapsuuden musiikkiharrastuksesta alkaen pianonsoiton ja laulun merkeissä, sen jälkeen näyttelijänä useissa harrastaja- ja puoliammattilaisteattereissa, ja myöhemmin olen ohjannut teatteriesityksiä. Olen myös nuoruudessani toiminut karaokejuontajana.

Koulutukseltani olen äidinkielen ja kirjallisuuden sekä ilmaisutaidon opettaja (FM), joten juontojen kirjoittaminen on minulle helppoa. Toimin tällä hetkellä freelancer-draamakouluttajana ja teatterin monialaisena ammattilaisena. Juontokielenä toimii suomi ja englanti.

Perheeseeni kuuluu peruspaketti, aviomies ja kaksi lasta. Vapaa-aikani kuluu lenkkeillen, kuntosalilla, joogassa sekä lasten uskollisena harrastuskuskina.