Harri

Minulla on juonto ja esiintymiskokemusta satojen keikkojen muodossa vuodesta 2004. Viimeiset vuodet vahvasti mukana suomalaisessa moottoriurheilussa juonto- sekä tuotannon tehtävissä. Juontokielinä suomi ja englanti.

Koulutukseltani olen media-assistentti, pääaineena radio- ja tv-työ.

Harrastuksiini kuuluu moottoriurheilu kaikissa muodoissa sekä extremelajit . Lisäksi olen kotikokkien Kuningas (ainakin omasta mielestä).

Asia, mitä moni tiedä – olen salaa Antti Tuisku ja Justin Timberlake fani! Niinpä elämän ohjeena haluan kaikille teroittaa, että eläkää omaa unelmaa! Niin minäkin teen joka päivä! 😉

Asiakkaan sanoin:

”Harri ’It’s me Harry’ Kolehmainen on ollut nyt kahden vuoden ajan juontamassa ja selostamassa X30-karting-kilpailuja. Harri on aina edustavan näköinen, hoitaa tehtävänsä tyylikkäästi, käyttää oma-aloitteisesti uutta teknologiaa ja kehittää tuotettamme omanaan eteenpäin sekä on proaktiivinen. Hänet heitettiin susien keskellä täysin tuntemattomalle pelikentälle ja hän on kehittynyt valtavasti. Harrin yhteispeli toimii hyvin muiden kanssa ja voin lämpimästi suositella häntä lähes minne tahansa hoitamaan esiintymistehtäviä!”

– X30-sarjapromoottori Mikko Laine