Kati

Olen toiminut juontajana vuodesta 2008 lähtien, aloittaen kauppakeskusjuonnoista. Tämä haastava mutta kiehtova juontamisen laji on tullut vuosien saatossa tutuksi ja edelleen kauppakeskusjuontojen jälkeen palautteissa toistuu kiitos miellyttävästä äänestä, luotettavuudesta ja nopeasta muuttuviin tilanteisiin reagoimisesta.

Kauppakeskustapahtumien rinnalla olen juontanut niin yritystapahtumia, festareita, messuja kuin iltagaalojakin. Juontamisen ohella toimin myös stylistinä, joten muodin ja kauneuden tapahtumat ovat lähellä sydäntä. Juontokielinä suomi ja englanti.

Asiakkaiden sanoin:

”Kati Vasell juonsi suuren osan Särkänniemen taianomaisen kesän 2018 ja 2019 tapahtumista ja konserteista. Voimme lämpimästi suositella Katia kaikenlaisiin juontotehtäviin. Katin aurinkoinen olemus, kaikki hoituu -asenne ja vahva puhealan ammattitaito ovat kullanarvoisia hektisessä tapahtumantuotannossa, jossa asiat voivat muuttua aivan viime hetkelle asti. Vaikka Särkänniemellä on vuosikymmenten kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja tapahtumapaikkana toimimisesta, nosti ulkopuolisen juontajan käyttäminen kesän tilaisuudet sille kuuluisalle nextille levelille. Kiitos Kati!

– Elsa Vähänen, sisällöntuottaja, Särkänniemi

”Kati on toiminut meillä pitkään kaupallisten tapahtumien juontaja, koska hänellä on selkeä ja miellyttävä puheääni ja kaikki onnistuu hyvin ammattitaitoisesti. Voimme luottaa, että sovitut aikataulut ja asiat pitävät. Kati on varma ja tunnollinen ja hän on etukäteen aina perehtynyt materiaaleihin ja reagoi loistavasti poikkeaviin tilanteisiin.”

              – Jaana Haarala, Citycon Koskikeskus

Koulutukseltani olen yrittäjyyden ja liiketalouden tradenomi (YAMK) ja lisäksi käytynä lukuisia kursseja, mm. juontamiseen, pukeutumiseen ja tapahtumiin sekä (hää)juhlien järjestämiseen liittyen.

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi tytärtä. Kiireistä arkea rauhoitan joogaamalla sekä ratsastamalla. Jonkinlaisena intohimona on järjestötyö ja yrittäjien sekä tasa-arvoasioiden parantaminen. Siksi toiminkin tällä hetkellä aktiivisena mm. Suomen Yrittäjänaisten hallituksessa.