Kati

Olen toiminut juontajana vuodesta 2008 lähtien, aloittaen kauppakeskusjuonnoista. Tämä haastava mutta kiehtova juontamisen laji on tullut vuosien saatossa tutuksi ja edelleen kauppakeskusjuontojen jälkeen palautteissa toistuu kiitos miellyttävästä äänestä, luotettavuudesta ja nopeasta muuttuviin tilanteisiin reagoimisesta.

Kauppakeskustapahtumien rinnalla olen juontanut niin yritystapahtumia, festareita, messuja kuin iltagaalojakin. Juontamisen ohella toimin myös stylistinä, joten muodin ja kauneuden tapahtumat ovat lähellä sydäntä. Juontokielinä suomi ja englanti.

Koulutukseltani olen yrittäjyyden ja liiketalouden tradenomi (YAMK) ja lisäksi käytynä lukuisia kursseja, mm. juontamiseen, pukeutumiseen ja tapahtumiin sekä (hää)juhlien järjestämiseen liittyen.

Perheeseeni kuuluu mies ja kaksi tytärtä. Lisäksi arkeamme vauhdittaa kissat Tiiti ja Toffo. Kiireistä arkea rauhoitan joogaamalla sekä ratsastamalla. Jonkinlaisena intohimona on vapaaehtois- ja järjestötyö ja toimin tällä hetkellä mm. Tampereen Seudun Yrittäjänaisten puheenjohtajana.

Asiakkaiden sanoin:

”Kati oli juontajana myyntihenkilöstömme Kick Off -tapahtumassa syksyllä 2012. Tapahtuma koostui virallisemmasta päivä- ja hieman epävirallisemmasta ltatilaisuudesta, joissa molemmissa Kati toimi spiikkerinä. Kati oli valmistautunut hyvin tilaisuuteen, sanavalmiina juontajana positiivisuutta huokuen hän piti päivän aikataulun erittäin hyvin kasassa ja teki omalta osaltaan päivästämme erittäin onnistuneen. Kati sai toiminnnastaan todella hyvää palautetta henkilöstöltämme. Suosittelen Katia juontotehtäviin mihin tahansa tilaisuuksiin!”

– Jori Mäkinen, myyntijohtaja, DNA Oy

”Kati on toiminut meillä pitkään kaupallisten tapahtumien juontaja, koska hänellä on selkeä ja miellyttävä puheääni ja kaikki onnistuu hyvin ammattitaitoisesti. Voimme luottaa, että sovitut aikataulut ja asiat pitävät. Kati on varma ja tunnollinen ja hän on etukäteen aina perehtynyt materiaaleihin ja reagoi loistavasti poikkeaviin tilanteisiin.”

– Jaana Haarala, Citycon Koskikeskus