Tapio

Tapio, Tapsa, Suominen. 30 vuotta toimittajana Yle Urheilussa. Noin 200 urheilun arvokisaa juontajana tai selostajana, uralla yhteensä yli 3000 tv-lähetystä. 

Toimittamisen ohella palettiini kuuluu paljon muutakin. Olen tehnyt yli 20 vuotta tapahtumajuontoja, esimerkkeinä Linnan Juhlat, Suomen Urheilugaala ja Huipulla tuulee -seminaari. Edellä mainittujen ohella olen tehnyt satoja juontokeikkoja muutaman hengen synttäribileistä satojen ihmisten seminaareihin. En siis vierasta pienempiä keikkojakaan, ja kaikki hoidetaan yhtä suurella intohimolla. 

Urheilu, liikunta ja henkinen hyvinvointi ovat luonnollisesti ydinosaamistani, mutta mielenkiintoni ja osaamiseni ulottuu toki paljon laajemmalle. Kirjallisuus, musiikki, teatteri, elokuvat, matkustelu yli 70 maan kokemuksella, ruoka ja juoma, muutamia mainitakseni.

Juonnan suomeksi ja englanniksi. Valitsemalla minut saat käyttöösi 100% valmistautuneen ammattilaisen. Elämänohjeeni kuuluu ”elämä on suora lähetys”. Sen mukaisesti, päivä kerrallaan, matka jatkuu.

Juontamisen lisäksi pidän myös motivaatioluentoja, käyn puhumassa kokemusasiantuntijana mielenterveysasioista ja kuntoutumisesta, tarjoan esiintymiskoulutusta ja viimeisimpänä palettiini ovat tulleet näytteleminen Turun Linnateatterissa ja ”Urheilun Sedän” standup-komiikka.