Juontamisen peruskurssi juontajaksi haluaville ja niille, jotka haluavat päivittää omaa juonto-osaamistaan.

JUONTAJAKSI -KOULUTUKSESSA KÄYDÄÄN LÄPI SEURAAVAT PERUSTEET:

  • Esiintymisjännitys ja maneerit
  • Esiintyjän ulkoinen olemus
  • Hyvän juontajan tunnusmerkit
  • Tunnista omat vahvuudet juontajana
  • Äänenkäyttö ja puhetekniikka
  • Juontokäsikirjoitus ja haastattelut
  • Mikrofonitekniikka
  • Useita harjoituksia

Kouluttajina Tuuli-Elina Ruuskanen &
Kati Vasell, p. 040 756 7920 tai kati(a)maikki.fi

Ilmoittautuminen sähköpostilla Katille tai alla olevalla lomakkeella.

Koulutuksen hinta 290€ + alv. 24%.

TULEVAT KOULUTUKSET:
16.7.2019 klo 9-17, TAMPERE (Crazy Town)


Koulutuksesta sanottua:

”Aloitin esiintyjän urani ammattikorkeakoulussa, jossa innostuin ensin esitelmistä ja pitchauksista aina tapahtumien juontamiseen asti. Olin jo ehtinyt saada hieman kokemusta alle, kun sain mahdollisuuden osallistua Maikki Crewn järjestämään juontokoulutukseen. Tämä oli erittäin hyvä ratkaisu ammatillisessa mielessä.

Koulutusviikonlopun aikana pääsimme tutustumaan erilaisiin juontotapoihin ja omiin vahvuuksiimme. Koulutuksessa pääpainona on käytäntö, eikä aihetta mielestäni paremmin voisi kouluttaa. Osallistujat pääsivät useaan otteeseen kipuamaan lavalle, jonka jälkeen palautetta kerättiin sekä muilta osallistujilta, että kouluttajilta. Tuuli-Elina ja Kati ovat rautaisia ammattilaisia, jotka luovat mukavan ilmapiirin, jossa itseä ei tarvitse ottaa niin vakavasti ja palautetta uskalletaan antaa.

Koulutuksen homma ei loppunut edes koulutuksen jälkeen, vaan pääsin traineeksi listoille. Muutaman ammattimaisen keikan ja mimmien erinomaisen mentoroinnin jälkeen, olen nyt listoilla juontajana. Keikkojen buukkaus toimii helposti ja näppärästi, eikä juontajalle jää muuta hommaa, kuin vetää timanttinen keikka. Pystyn siis keskittyymään itse asiaan. Vahva suositus Maikille ja nyt vaan rokataan eteenpäin!”
-Aleksi Kauppinen

”Juontajaksi-koulutuksen avulla löysin omia vahvuuksia ja heikkouksia juontajana. Olen melko tottunut tekemään erilaisia juontoja ja yleisön edessä on helppo olla. Kyllä vaan kurssin harjoitukset ja palautteen pilke silmäkulmassa sai minulle sanat aivan sekaisin ja pissat housuun.

Hillitön positiivinen meininki, kannustaminen ja kykyjen haastaminen puristivat jokaisesta jotain uutta timantiksi hiottavaa. Helppoa ei ollut huomata itsessään kehitettävää, mutta se oli välttämätöntä, halusinhan puristaa itsestäni sitä parasta mitä meistä irti kaivettiin.

Jokainen on erilainen, myös juontajana, tämä jäi vahvana mieleen. Kurssilla löysin palasen omaa timanttia juontajana, reppukaupalla tietoa äänenkäytöstä ja yleisön edessä olemisesta.

Juontaja tai juontajaksi haluava, tässä sinulle kurssi, joka ei varmasti jätä sanattomaksi.”
– Nanku Anttila