Juontamisen peruskurssi juontajaksi haluaville ja niille, jotka haluavat päivittää omaa juonto-osaamistaan.

JUONTAJAKSI -KOULUTUKSESSA KÄYDÄÄN LÄPI SEURAAVAT PERUSTEET:

  • Esiintymisjännitys ja maneerit
  • Esiintyjän ulkoinen olemus
  • Hyvän juontajan tunnusmerkit
  • Tunnista omat vahvuudet juontajana
  • Äänenkäyttö ja puhetekniikka
  • Juontokäsikirjoitus ja haastattelut
  • Mikrofonitekniikka
  • Useita harjoituksia

Kouluttajina Tuuli-Elina Ruuskanen &
Kati Vasell, p. 040 756 7920 tai kati(a)maikki.fi

Ilmoittautuminen sähköpostilla Katille tai alla olevalla lomakkeella.

Koulutuksen hinta 290€ + alv. 24%.

TULEVAT KOULUTUKSET:
tiistaina 24.9.2019 klo 9-17, TAMPERE (Crazy Town)


Koulutuksesta sanottua:

”Kouluttajien ammattitaito 6/5. Loistava kokonaisuus! Teoriaa ja tehtäviä oli sopivassa suhteessa ja interaktiivisuus mahdollisti oppimisen myös muilta. Timanttia.”
– Iida Repo, 2019

”Koulutuksen parasta oppia oli saada rohkeutta olla esillä ja varmuutta mikrofonin käyttöön. Päivä oli rento ja kouluttajat ammattitaitoisia. Ajankäyttö oli hyvin suunniteltu, kiitos teille!”
– Osallistuja, 2019

 ”Käytännössä harjoittelu oli parasta – piti laittaa itseään likoon. Hyvä palautteenanto, juuri sopivasti risuja ja ruusuja. Kouluttajat oli todella taitavia, omaatte paljon käytännön kokemusta. Upea päivä, erittäin avartava!
Osallistuja, 2018

”Koulutusviikonlopun aikana pääsimme tutustumaan erilaisiin juontotapoihin ja omiin vahvuuksiimme. Koulutuksessa pääpainona on käytäntö, eikä aihetta mielestäni paremmin voisi kouluttaa. Tuuli-Elina ja Kati ovat rautaisia ammattilaisia, jotka luovat mukavan ilmapiirin, jossa itseä ei tarvitse ottaa niin vakavasti ja palautetta uskalletaan antaa. Vahva suositus MAIKILLE ja nyt vaan rokataan eteenpäin!”
-Aleksi Kauppinen, 2017

”Juontajaksi-koulutuksen avulla löysin omia vahvuuksia ja heikkouksia juontajana. Hillitön positiivinen meininki, kannustaminen ja kykyjen haastaminen puristivat jokaisesta jotain uutta timantiksi hiottavaa. Helppoa ei ollut huomata itsessään kehitettävää, mutta se oli välttämätöntä, halusinhan puristaa itsestäni sitä parasta mitä meistä irti kaivettiin. Juontaja tai juontajaksi haluava, tässä sinulle kurssi, joka ei varmasti jätä sanattomaksi.”
– Nanku Anttila, 2017