Kaupalliset juontajat


MAIKIN juontajilla on yli kymmenen vuoden kokemus kaupallisten tapahtumien juonnoista. Jos kaipaat kauppakeskus- tai tavaratalotapahtumaasi ammattijuontajaa, joka osaa liikutella asiakasvirtoja niin käänny MAIKIN puoleen!

Tuuli-Elina ja Mikko Suursalmi juontamassa Ratina Shopping Festivalia

”MAIKKI on toiminut Kauppakeskus Ratinan luottojuontajana avajaisista lähtien. MAIKKILAISET ovat juontajina innostavia ja energisiä, mikä luo kauppakeskukseen positiivista energiaa. He ottavat haltuunsa tapahtuman ohjelman ja liikkeiden tarjoukset ohjaten samalla asiakasvirtoja. MAIKKILAISET ovat kauppakeskusjuontamisen ammattilaisia, joiden kanssa jatkamme ilolla yhteistyötä.” -Heidi Pitkämäki, Kauppakeskus Ratina

MAIKILTA voit tilata kaupalliseen tapahtumaasi juontajat, joilla on sana hallussa, hymy ei hyydy pitkienkään kampanjoiden aikana ja mikä tärkeintä – MAIKIN juontajat ohjaavat asiakkaita tarjousjuontojen ympärille rakennettujen tarinoiden avulla.


MAIKIN juontajat hoitavat sekä tarjous- että lavajuonnot kaupallisissa tapahtumissa. MAIKIN ammattijuontajat ovat saaneet palautetta miellyttävästä äänestä, luotettavuudesta ja kyvystä reagoida muuttuviin tilanteisiin.


”Olemme tehneet yhteistyötä MAIKIN kanssa pitkään kaupallisten tapahtumien juonnoista, koska MAIKIN ammattijuontajilla on selkeä ja miellyttävä puheääni ja kaikki onnistuu hyvin ammattitaitoisesti. Voimme luottaa, että sovitut aikataulut ja asiat pitävät. Juontaja on varma ja tunnollinen ja hän on etukäteen aina perehtynyt materiaaleihin ja reagoi loistavasti poikkeaviin tilanteisiin.” – Jaana Haarala, Citycon Koskikeskus


Kaupallisiin juontoihin saat vielä enemmän väriä ja ohjelmallisuutta käyttämällä tapahtumissa kahta juontajaa! MAIKIN juontajat tuntevat toisensa hyvin ja kun kemiat kohtaavat, pääsevät asiakkaat nauttimaan juontajien välisestä jutustelusta. Tämä jutustelu verhoaa ovelasti liikkeiden tarjoukset myyvään muotoon ja asiakkaamme ovatkin antaneet parijuontojen luontevuudesta mahtavaa palautetta.


Ota yhteyttä MAIKKIIN ja tilaa tapahtumaasi kaupallisesti pätevä juontaja -tai vaikka kaksi!