Esiinny eduksesi etänä -koulutus

Viime aikoina etäpalaverit, -kokoukset, -esittelyt ja -tapahtumat ovat yleistyneet varsin vauhdikkaasti. Monelle esiintyminen kameralle on uutta ja jännittävää. Me olemme onneksi sitä tehneet jo ennen tätä kevättä ja ajateltiin nyt jakaa osaamista teille. Maikin Esiinny eduksesi etänä -koulutus on 6 tunnin intensiivinen setti teoriaa ja harjoittelua. Lue lisää ja tilaa oma koulutus yrityksellenne!

Juontajaksi -koulutus

Juontajaksi -koulutus on juontamisen peruskurssi, jossa käydään laajasti läpi juontamiseen liittyviä aihealueita. Kurssi sopii kaikille, ketkä ovat kiinnostuneet juontamisesta tai toimivat jo alalla ja haluavat kehittää omaa osaamistaan. Lue lisää ja varaa paikkasi koulutukseen!

Vaikuttava puhuja -koulutus

Vaikuttava puhuja -koulutuksen avulla lunastat paikkasi huippuesiintyjien joukossa. Koulutuksessa saat vinkkejä esiintymisjännityksen selättämiseen, tappavan toimivan puheen rakenteeseen, mikrofonitekniikkaan ja siihen, kuinka vakuutat yleisön viestistäsi.

Olipa yleisösi sitten kahdenkeskinen asiakaskohtaaminen, myyntikoulutusta yrityksessäsi 8 henkilölle, yhteistyökumppanipuheenvuoro 80 hengen tilaisuudessa tai luento seminaarissa 800 henkilölle – hyödyt koulutuksesta varmasti.

Lue lisää ja katso tulevat koulutukset tai tilaa oma koulutus yrityksellenne!

Esiintymisen PT-palvelu

MAIKIN esiintymisen ammattilaiset on varattavissa nyt myös henkilökohtaiseen esiintymisvalmennukseen!

Esiintyminen voi olla vaikka asiantuntija- tai yhteistyökumppanipuheenvuoroja, kouluttamista, puheen pitämistä sukujuhlissa tai yrityksen sisäisiä markkinointipalavereita.

MAIKIN esiintymisen kouluttajat ovat avuksi monenlaisissa esiintymisen haasteissa. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä!