Tartu Maikkiin!

There is no published content in this course yet.

Tilaa Tartu Maikkiin -lehti lisäämällä se ostoskoriin ja täyttämällä yhteystietosi.
Lähetämme lehden sinulle postissa 3-5 arkipäivän kuluessa ilmaiseksi!

”Tapahtumissa toimivien juontajien koulutustaustat ja ammattihistoriat ovat hyvin kirjavat ja monipuoliset. Se on ennen kaikkea rikkaus, mutta samalla se on myös haaste tilaajan näkökulmasta. Juontajan rooliin tarvittavaa osaamista on vaikea todentaa, eikä kukaan halua ostaa sitä kuuluisaa ”sikaa säkissä” tässäkään asiassa. Tätä ongelmaa me lähdimme ratkaisemaan vuonna 2013, kun yhdistimme voimamme juontaja Kati Vasellin kanssa ja lähdimme yhdessä rakentamaan Maikkia. Yritystä, joka ei vain välittäisi juontajia vaan takaisi myös heidän ammattitaidon koulutuksen kautta.

Tapahtuman tavoitetta, teemaa ja haluttua tunnelmaa tukeva käsikirjoitus, jossa yhdistyy yllätyksellisyys ja juontajan historia, ei kuitenkaan synny käden käänteessä. Se vaatii ajan lisäksi kokemusta ja ymmärrystä itse juontotyöstä. Tämän vuoksi me välitämme juontajan mukaan aina myös juontokäsikirjoituksen, joka on ideoitu yhdessä juontajan, tilaajan ja meidän käsikirjoitustiimin kanssa. Näin asiakas saa varmasti juontajasta kaiken mahdollisen hyödyn irti ja tuottaja saa keskittyä kokonaisuuden hallintaan.

Kävijöiden vaatimukset tapahtumaelämyksiin nousevat koko ajan ja elämyksen tuottamiseen vaaditaan myös juontajalta enemmän. Siksi olemme ottaneet myös ohjelmallisuuden osaksi juontoja  kehittämällä uusia juontokonsepteja, joista haluamme kertoa sinulle tässä lehdessä. Sivuilta pääset myös tutustumaan meidän tekijöihin sekä saat vinkkejä, mitä ottaa huomioon juontajan valinnassa. 

Toivottavasti se herättää myös uusia ajatuksia ja ideoita, mitä me voisimme tehdä yhdessä.”

Ollaan yhteydessä,
Tuuli-Elina Andersén, perustaja Maikki Media