Maikin Media tarjoaa tapahtumaasi luottojuontajat ja uuden ajan juontokonseptit!

Stand-up koomikko-juontajat Simo & Kimmo

Kaipaatko seminaaripäivääsi iloa ja rentoutta? Maikin uuden ajan juontokonseptit yhdistää nyt kätevästi komiikan sekä juontamisen.

Kaipaatko seminaaripäivääsi iloa ja rentoutta? Maikin uuden ajan juontokonseptit yhdistää nyt kätevästi komiikan sekä juontamisen.

Simo ja Kimmo osaavat yhdistää huumorin juontoihin hyvällä maulla. Ennen tilaisuutta pidetään palaveri asiakkaan kanssa ja juonnot kirjoitetaan etukäteen, vaan toki aina jätetään väylä auki myös tilannekomiikalle. Nämä herrat pitävät tapahtuman tarinaa hyppysissään ja kuljettavat tapahtumaa eteenpäin haluttuun suuntaan sovitussa ajassa.

Kun kaipaat tapahtumaasi mielenjäävää, rentoa ja kenties nauruhermojakin herätteleviä juontajia, ota yhteys Maikkiin. Stand up-juontajat Simo ja Kimmo ovat valmiina astelemaan yleisön eteen!

Pianisti-juontaja Stefan

Tiesitkö, että juontaminen onnistuu myös flyygelin takaa säestyksen kera? Maikin uudella juontokonseptilla voidaan lisätä gaaloihin, palkintotilaisuuksiin sekä vuosijuhliin niiden ansaitsemaa arvokkuutta!

Pianisti-juontaja Stefan Andersén kuljettaa ohjelmaa eteenpäin säestetyllä juonnolla ja tarjoaa kävijöille kokonaan uudenlaisen tapahtumaelämyksen. Pianisti-juontaja tuo tapahtumiin lisää arvokuutta ja sen avulla pystytään vaikuttamaan voimakkaasti tapahtuman tunnelmaan.

Stefan Andersén on laulaja, lauluntekijä, ammattimuusikko sekä juontaja, joka on valloittanut yleisöä äänellään jo vuosia. Juontojen taustalla soitettavat kappaleet valitaan aina tukemaan tilaisuuden teemaa ja haluttua tunnelmaa. Lisäksi Stefan voi myös tulkita kappaleita laulamalla ja valitsemalla Stefanin, asiakas saakin juhlaansa myös esiintyjän.

Kun etsit jotain erilaista ja haluat nostaa tapahtuman tunnelman kokonaan uudelle tasolle on Pianisti-juontaja Stefan sinun valintasi.

Stefan elävöitti perinteisen gaalan tunnelmaa aivan uudella tavalla. Hän sekä juonsi, esiintyi että soitti flyygelillä eri puhujien intron esiintymislavalle. Yhteydenpito ennen tapahtumaa oli helppoa ja joustavaa. Stefan tuo tapahtumaan yllätyksellisyyttä ja elämyksellisyyttä.

Anniina Raatikka, Huikea Tapahtumatuotanto

Mentalisti-juontaja Jenni-Sofia

Hämmästytä yleisösi mentalisti-juontajan johdolla! Mitä jos mahdoton onkin mahdollista?

Jenni-Sofia toimii Maikin juontokonseptin mentalisti-juontajan kärkinimenä. Kun tapahtumaan halutaan mystiikkaa ja illuusioita, nämä voidaan sitoa osaksi koko tapahtuman juontoja. Tällä tavalla myös itse juontaja on osa tapahtuman ohjelmaan ja yleisö pääsee ihmettelemään tapahtumia ihan uudesta näkökulmasta.

Jenni-Sofia havahduttaa mentalismin keinoin ihmisiä siihen, kuinka helppo mieltä on johdatella ja harhauttaa, ja kuinka todellisuus on muovattavissa. Asiakkaan kanssa otetaan aina palaveri ennen tilaisuutta ja mietitään yhdessä sopivat hetket kyseenalaistaa ihmisten uskomuksia elämästä.

Anna meidän hämmästyttää sinut ja lähde rohkeasti kokeilemaan uutta tapaa tuoda ohjelma osaksi juontoja. Mentalisti-juontaja hoitaa sekä viihdyttämisen että ohjelman läpiviemisen sovitussa aikataulussa.

Ota yhteyttä Maikkiin!