VAIKUTTAVA PUHUJA -KOULUTUS

”Mitä, eikö hyvä viesti riitä?
Hyvä viesti ei ole koskaan riittänyt, sillä aina tulee joku, jolla on sekä hyvä viesti että hyvä esitystapa. Hän vie potin.” -Katleena Kortesuo

Koulutus on tarkoitettu heille, jotka haluavat luoda uraa puhujana tai kiertävät työnsä puolesta puhumassa yleisölle. Kyseessä ei ole yleinen esiintymiskoulutus vaan puhumisen valmennus, jonka aikana sukelletaan puhumisen syvään päähän ja tähdätään vaikuttavuuteen puhujana.

TULEVAT KOULUTUKSET: 
keskiviikko 24.2.2021 klo 8.30-16, TAMPERE

Koulutuksessa perehdytään siihen, kuinka hiot puheestasi vaikuttavamman ja vahvistat viestiä vakuuttavan olemuksesi kautta. Koulutuksessa parannetaan niin puheen sisältöä kuin esiintymistaitojakin. Henkilökohtaisen palautteen avulla pääset puhujana eteenpäin ja löydät oman tyylisi olla vaikuttava puhuja.

Kurssi on myös tarkoitettu heille, joilla on teema mistä puhua, mutta ydinviesti on vielä kirkastamatta. Kurssilla käydään läpi toimivan puheen rakenne ja sen avulla pystyt jäsentelemään ajatuksesi ymmärrettävään muotoon. Tavoitteena on, että saat jätettyä kuulijoille haluamasi muistijäljen.

Koulutuksen sisältö:

  • Miten helpotat esiintymisjännitystä
  • Ensivaikutelman merkitys
  • Vakuuttavan esiintymisen peruspalikat
  • Oheismateriaalin käyttäminen
  • Tappavan toimivat vinkit puheen rakenteeseen
  • Puhetekniikka, hengitys ja maneerit
  • Mikrofonitekniikka
  • Mokan merkitys
  • Useita harjoituksia

Ilmoittautuminen sähköpostilla info(a)maikki.fi tai alla olevalla lomakkeella. Lisätiedot, Tuuli-Elina 040 7571 711

Koulutukseen otetaan max. 6 henkilöä, jotta harjoituksille jää riittävästi aikaa. Jokainen osallistuja saa palautetta esiintymisestään ja päivän aikana sparraamme sinusta huippupuhujan!

Koulutuksen hinta on 590€ (+ alv. 24%) ja se maksetaan laskulla.

Kouluttajina toimivat Kati Vasell ja Tuuli-Elina Ruuskanen, joilla on 10 vuoden kokemus ammattiesiintyjinä ja valmentamisesta. Kati ja Tuuli-Elina ovat kouluttaneet satoja asiantuntijoita ja juontajia vakuuttavien esiintymistaitojen parissa. 

Maailma on täynnä tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kuulluiksi, mutta moni tarina jää valjuksi huonon rakenteen tai puutteellisten esiintymistaitojen vuoksi. Kati ja Tuuli-Elina haluavatkin valmennuksillaan varmistaa, että sinä saat tarinallesi jakamattoman huomion ja sinun kallisarvoiset opit eivät mene yleisöltä hukkaan.

Tuuli-Elina ja Kati ovat puhumisen ja esiintymisen lisäksi kouluttautuneet nonverbaalisen viestinnän parissa ja ammattijuontajana toimiminen on opettanut tekniikat ison yleisön haltuun ottoon. Tuuli-Elina on myös hallitseva puhumisen Suomen Mestari (Sanan säilä 2019) ja Kati stylistinä tietää, miten vaikuttavuutta lisätään pukeutumisen avulla.

Ilmoittautuminen sähköpostilla info(a)maikki.fi tai alla olevalla lomakkeella. Lisätiedot, Tuuli-Elina 040 7571 711

TULEVAT KOULUTUKSET: 
keskiviikko 20.1.2021 klo 8.30-16, TAMPERE