”Mitä, eikö hyvä viesti riitä?
Hyvä viesti ei ole koskaan riittänyt, sillä aina tulee joku, jolla on sekä hyvä viesti että hyvä esitystapa. Hän vie potin.” -Katleena Kortesuo

Koulutus on tarkoitettu heille, jotka työssään tarvitsevat puheviestinnän taitoja. Kyseessä ei ole pelkkä yleinen esiintymiskoulutus vaan valmennus, jonka aikana sukelletaan puhumisen syvään päähän ja tähdätään vaikuttavuuteen puhujana.

Koulutuksessa perehdytään siihen, kuinka hiot puheestasi vaikuttavamman ja vahvistat viestiä vakuuttavan olemuksesi kautta. Lisäksi koulutuksessa otetaan huomioon etäesiintymisen erityispiirteet ja saat kameraesiintymiseen täsmä tärpit.

Henkilökohtaisen palautteen avulla pääset puhujana eteenpäin ja löydät oman tyylisi olla vaikuttava puhuja.

Kati ja Tuuli-Elina olivat kouluttamassa yrityksemme asiantuntijoille vakuuttavaa esiintymistä ja vaikuttavan puheen rakennetta. Kävimme läpi niin live- kuin striimin kautta esiintymistä. Kolmeen tuntiin mahtui paljon teoriaa, mutta kouluttajien rento tyyli piti tunnelman kevyenä. Käteen jäi paljon työkaluja, joita pystymme jatkossa hyödyntämään asiakastapaamisissa ja koulutuksissa.” – Jani Ojala, Country Manager, EDR&Medeso

Koulutus sisältää 3 tunnin lähikoulutuksen, sekä 5×20 minuutin verkkokoulutus materiaalin.
– Jokainen osallistuja katsoo verkkomateriaalin ennen livetapaamista ja valmistaa lyhyen puheen valitsemastaan aiheesta annetun rungon mukaisesti.
– Lähitapaamisessa palataan lyhyesti verkkomateriaaliin, mutta pääpaino on osallistujien henkilökohtaisten esiintymistaitojen vahvistamisessa ja vaikuuttavuuden lisäämisessä olemuksen ja puheen rakenteen kautta.

SEURAAVAT KOULUTUKSET:

8.2. klo 9-12 TAMPERE, Crazy Town

Koulutuksen hinta on 390€ (+ alv. 24%)/osallistuja. Osallistuminen maksetaan etukäteen laskulla.

Varaa paikkasi koulutuksessa laittamalla meille sähköpostia info(a)maikki.fi.
Lisätiedot Tuuli-Elina p. 040 7571 711.

Maikki Median kouluttajina toimivat valmentamisen ja esiintymisen ammattilaiset Tuuli-Elina Andersén ja Kati Vasell. Tämä parivaljakko on Suomen kuplivin ja hersyvin kouluttajakaksikko, joka ei vain kouluta esiintymistä vaan esiintyvät myös itse työkseen. Maikki Median on kouluttanut ympäri Suomen yrittäjiä, ammattipuhujia, esihenkilöitä ja myyjiä 2013 vuodesta alkaen.

Kati Vasell ja Tuuli-Elina Andersén ovat kokeneita ja ammattitaitoisia kouluttajia esiintymisen saralla. Tuuli-Elina on puhekilpailun Suomen mestari 2019, jonka ilmiömäinen kyky rakentaa tunteisiin vetoava vakuuttava puhe on saanut julkista tunnustusta. Katin vahvuuksia esiintymistekniikan lisäksi on osaaminen ensivaikutelman luomisesta. Ensivaikutelman luomiseen voidaan vaikuttaa monella tapaa ja Kati stylistinä tietää, miten myös pukeutumisella tehostetaan vakuuttavan ensivaikutelman syntyä. Tuuli-Elinan ja Katin käsissä saat terävöitettyä omaa esiintymistä, puheen rakennetta sekä saat neuvot siihen, miten vaikutat varmemmalta sanomatta sanaakaan.