Järjestätkö koko perheen tapahtumia? Haluatko tapahtumaasi tunnetun juontajan, joka saa sekä lapset että aikuiset viihtymään ja hymyilemään? Vihdoin se on löytynyt, koko perheen vaikuttaja, joka taitaa myös juontamisen!

Ville Viholainen eli Koti-iskä88, on valmiina hyppäämään mikrofonin varteen ja pitämään tunnelmaa yllä tapahtumassasi! 

Vauva-vuosista selvinnut ja uhmaikäisten koettelema somevaikuttajana tunnettu Koti-iskä88 taitaa myös juontamisen lämmöllä ja varmalla otteella. Ville on helposti lähestyttävä, rauhallinen ja aina pieni pilke silmäkulmassa. Juontajana hänestä saa luotettavan, tilannetajuisen, avarakatseisen ja sanavalmiin luottopelaajan.

IG:ssä koti_iska88official on lähes 20 tuhatta seuraajaa. Kanavallaan Ville antaa vertaistukea ja huumoria perhe-elämän aalloissa seilaaville. Koti-iskä88:n teos, vanhemmuuteen liittyvä esikoiskirja, Pätkäöiden sankarit (Otava) julkaistiin 2019.  Somevaikuttajana Ville on tottunut esiintymään myös erilaisissa paneelikeskusteluissa ja tv-haastatteluissa.

Isot Koneet sujui erinomaisesti! Tapahtuma oli onnistunut kaikin puolin ja Ville sopi tapahtuman juontotehtäviin erinomaisesti. Kokonaisuudessaan kaikki sujui tosi hienosti!

Fanny Juvonen, Tampereen Messut Oy
Tampere-päivän tapahtuma Keskustorilla 1.10.2022.