Kurssit

Juontamisen perusteet - verkkokurssi

6 Lessons:ssa
  • Juontamisen perusteet - verkkokurssi - 250,00 sis ALV.

Juontamisen perusteet on tarkoitettu juontajaksi haluaville sekä niille, jotka haluavat kehittää esiintymistaitojaan juontajan roolissa.

Opas vaikuttavaan etäesiintymiseen

1 Lesson:ssa

Jos haluat kehittyä viestijänä kameran välityksellä ja pitää yleisön mielenkiinnon mukana loppuun asti, niin lataa tämä opas itsellesi!

Juontamisen oppikirja

0 Lessons:ssa

Kirja vahvistaa asiantuntijoiden kykyä havainnoida ja parantaa omaa esiintymistään juontajan roolissa. Kirjan opit vahvistavat myös yleisiä esiintymistaitoja ja antavat eväät vaikuttavampaan puheviestintään.

Ilmainen juonto-opas 2

1 Lesson:ssa

Ilmaisen juonto-oppaan toisessa osassa paneudutaan äänenkäyttöön, tapahtuman tekniikkaan sekä juontajan ulkoiseen olemukseen.

Ilmainen juonto-opas 1

1 Lesson:ssa

Juonto-oppaan ensimmäinen osa käsittelee juontajan roolia sekä juontokäsikirjoituksen tekemistä.

Esiinny eduksesi etänä

1 Lesson:ssa
  • Esiinny eduksesi etänä - 49,00 sis ALV.

Vaikuttavuus syntyy kuitenkin yksityiskohdista ja esiintymisestä. Siksi on tärkeää ottaa haltuun myös kameralle esiintymisen erityispiirteet ja miettiä, miten voisit vaikuttaa viestisi läpimenoon ympäristön kautta.

Hääpukujen Toimiva tyyli

1 Lesson:ssa
  • Hääpukujen Toimiva tyyli - 49,00 sis ALV.

Olen rakentanut Hääpukujen Toimiva tyyli -verkkokurssin sinua varten, joka olet etsimässä itsellesi sitä täydellistä hääpukua. Haluan, että tiedät, miten löydät sen parhaiten istuvan puvun ja mitä asioita sinun tulee huomioida. Tämän verkkokurssin avulla varmistut,  että ostat juuri sinulle oikean mallisen puvun tärkeimpään päivääsi!

Luo oma Toimiva tyylisi

4 Lessons:ssa
  • Luo oma Toimiva tyylisi - 99,00 sis ALV.

Luo oma Toimiva tyylisi -verkkokurssi on tarkoitettu sinulle, joka etsit omaa tyyliäisi ja haluat oppia pukeutumaan tyylikkäästi mutta persoonasi huomioiden. Kurssi käsittelee naisten pukeutumista. Kurssin kouluttaja toimii ammattistylisti ja BC-värikonsultti Kati Vasell, jolla on liki kymmenen vuoden kokemus stailaamisesta, kouluttamisesta ja värianalyyseistä. Asiakkaat ovat varsin tyytyväisiä Katin kykyyn nähdä persoona ja auttaa pukeutumisessa yhdistellen em. jaksojen […]

The Basics of Hosting

6 Lessons:ssa
  • The Basics of Hosting - 197,00 sis ALV.

The Basics of Hosting is intended for people who would like to work as hosts and presenters, and those who want to improve their skills in performing as host or presenter.

Vaikuta varmalta - erotu eduksesi

5 Lessons:ssa
  • Vaikuta varmalta - erotu eduksesi - 147,00 sis ALV.

Tällä verkkokurssilla taklaamme yleiset esiintymiseen liittyvät ongelmat ja sinäkin pääset alkuun varmana esiintyjänä.