Ammattijuontaja yrityksesi tapahtumaan


Oli kyseessä sitten uuden tuotteen lanseeraus, pikkujoulut tai asiakastilaisuus, ulkopuolinen ammattijuontaja on kannattava satsaus. Ammattijuontaja vastaa tilaisuuden aikataulusta, huolehtii puhujat lavalle oikeassa järjestyksessä ja luo tilaisuuteen halutun tunnelman.


MAIKIN juontajat ovat esiintymisen ammattilaisia ja meidän työmme on saada sinun yrityksesi tapahtuma onnistumaan. Siinä missä te osaatte vaikkapa koodata, myydä tai rekrytoida, me osaamme juontaa. Me olemme lavalla viikoittain erilaisissa tilaisuuksissa, joten voimme taata juontajan saavan hyvää palautetta osaamisestaan.


Juontaja on iso osa tapahtumaasi – yleensä hän on ensimmäinen ihminen, joka saapuu lavalle. Hänellä on iso vastuu oikeanlaisen tunnelman luomisessa tapahtumaa avatessaan. Juontaja vastaa tapahtuman kulusta ja on lavalla myös viimeisenä kiittämässä ja kumartamassa.


”MAIKIN ammattijuontaja juonsi suuren osan Särkänniemen taianomaisen kesän 2019 tapahtumista. Voimme lämpimästi suositella MAIKIN juontajia kaikenlaisiin juontohommiin. Juontajan aurinkoinen olemus, kaikki hoituu -asenne ja vahva puhealan ammattitaito ovat kullanarvoisia hektisessä tapahtumantuotannossa, jossa asiat voivat muuttua aivan viime hetkelle asti. Vaikka Särkänniemellä on vuosikymmenten kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä ja tapahtumapaikkana toimimisesta, nosti ulkopuolisen juontajan käyttäminen kesän tilaisuudet sille kuuluisalle nextille levelille. Kiitos!”
– Elsa Vähänen, sisällöntuottaja, Särkänniemi


Koska teidän yrityksenne tapahtuma on kullanarvoinen, siksi kannattaa valita juontotehtäviin MAIKIN ammattijuontaja – tai kaksi. Toisinaan myös parijuonto on oiva valinta yritystapahtumaan ja tuo lisää ohjelmallisuutta illan kulkuun!


Meillä on myös paljon kontakteja ja osaavia tapahtumatuottajia yhteistyökumppaneina ympäri Suomen, jos haluatte antaa laajemmin vastuuta yritystapahtuman järjestämisestä ulkopuoliselle taholle ja ammattilaisten käsiin.


”Olemme käyttäneet MAIKIN juontajia yleisötilaisuuksissamme. MAIKKIlaiset ovat luontevia esiintyjiä ja ammattitaitoisia juontajia.”
– Tiina Taulaniemi, Aamulehti


Siirrä siis stressi meidän harteille ja keskity nauttimaan omasta tapahtumastasi. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä tapahtumastasi onnistunut!