Laulaja, musiikintekijä ja bränditoimistoyrittäjä Iida Repo on myös ammattijuontaja, joka on tapahtumien pyörteissä parhaimmillaan.

Vuosien kokemus juontamista ja ymmärrys tapahtuman toteuttamisesta, tekniikasta ja toteutuksesta tekee hänestä tapahtumien luottojuontajan. Iida ei koskaan pelkää laittaa itseään likoon ja hän mielellään yhdistää myös musiikkipuolen osaamistaan tapahtumiin, joihin kaivataan myös esiintyjää.

Lapsuudesta asti kertynyt esiintymiskokemus tuo Iidalle vankan taustan ja varmuuden juontotöihin. Muuttuvissa tilanteissa Iida suoriutuu nokkelasti ja ei koskaan jää sanattomaksi. Tarttumapintaa aiheisiin löytyy harrastusten puolelta laulamisesta ja musiikinteosta, kamppailulajeista ja ruoanlaitoista.

Bränditoimistoyrittäjänä Iida on vahvasti mukana Tampereen elinkeinoelämässä ja lisäksi hän toimii myös start-up sijoittajana.

TV-, kamera- ja livelähetysjuonnot ovat Iidalle tuttuja jo vuosien ajalta, joten niissä fokus jää sopivasti tilanteeseen, eikä tekniikasta tai jännityksestä huolehtimiseen. Iida juontaa sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Iidan paras keikkamuisto:

Ollessani koko perheen tapahtumassa laulu/juonto keikalla 2022 kysyin yleisöltä onko ”Taakse jää” -kappale tuttu?

Yleisössä nousi ylös monta pientä kättä ylös ja silmät syttyivät. Ennen aloitusta kehoitin vielä yleisöä laulamaan mukana ja silloin pieni tyttö kuoriutui toppatakistaan paljastaen kimaltavan frozen paidan ja juoksi lavan eteen. Siinä hän lauloi haltioituneena mukana koko kappaleen ajan ja tuntui elävän elämänsä parasta päivää perheen ihastellessa tapahtumasarjaa kauempaa.

Aina esityksien aikana saan paljon heilutuksia, peukutuksia ja aplodeja niin asiakkailta kuin tilaajiltakin, mutta tämä jäi erityisesti mieleen, kun sain selvästi tehtyä pienen frozen fanin niin onnelliseksi. Livemusiikissa on yhteisöllisyyden voimaa joka kuulostaa ja tuntuu hyvälle.

Esimerkkejä Iidan keikoista:

Urban Tech (STRIIMI) – tapahtuman juonto ja haastattelut (englanniksi)

Agile Tampere (STRIIMI) – tapahtuman juonto, haastettelut striimissä sekä videohaastetteluissa (englanniksi)

Kauppakeskus Saari – tapahtuman juonto, lauluesiintyminen

Sports & Business Seminar – tapahtuman juonto ja yleisön energisoinnit