Maikki Media tarjoaa ammattijuontajan juuri sinun tapahtumaasi! 

Me tarkoitamme juontajalla henkilöä, joka:

  • on yhteydessä kanssasi hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja tekee juontokäsikirjoituksen eli valmistautuu huolellisesti.
  • on tapahtumasi keulakuva. Hän toivottaa osallistujat tervetulleeksi ja pitää yleisön tietoisena siitä, mitä tapahtuu ja huolehtii tapahtuman läpiviennistä.
  • osaa olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja tarvittaessa nostaa tunnelmaa tai edesauttaa verkostoitumisessa.
  • hoitaa haastattelut tai paneelin moderoinnit ammattitaitoisesti.
  • klousaa tapahtumasi ja kiittää osallistujia

Tämä kaikki siksi, että voit siirtää stressin meidän harteille ja nauttia tapahtumastasi yhdessä vieraittesi kanssa. 

Juontajan rooli on siis monipuolinen ja juontaja toimii monenlaisessa ympäristössä. Juontaja voi olla töissä esim. kauppakeskustapahtumissa, messuilla, festareilla, asiantuntijaseminaareissa, lasten tapahtumissa, häissä, yritystilaisuuksissa, avajaisissa, tuotelanseeraustilaisuudessa, palkintogaalassa, radiossa, TV:ssä, live-streameissä, jne.

Tärkeintä on, että juontaja hoitaa työnsä ammattitaidolla. Me varmistamme aina, että juontaja voi omalla osaamisella tuoda lisäarvoa tapahtumaan. Kaikilta meiltä löytyy juontamisen lisäksi muuta osaamista, josta on hyötyä eri tilanteissa.

Maikin juontajat keikkailevat ympäri Suomen ja listoiltamme löydät myös kotikaupunkisi paikalliset tekijät. Maikin luottojuontajat ovat tuttu näky mm. seuraavissa kaupungeissa: Espoo, Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Tampere, Turku ja Vantaa.

Kysy lisää ja varaa luottojuontaja tapahtumaasi!