Ammattijuontaja käynnistää tapahtumasi sykkeen!

"Kokemusta, karismaa ja asiantuntemusta"

Vain taivas on rajana

Maikki tarjoaa moderaattorit, juontajat ja ohjelmalliset juontokonseptit tapahtumaasi!

Mitä saisi olla? Sopisiko tapahtumasi juontajaksi kenties suositun myynti- ja markkinointi podcastin Host tai TV:stä tuttu toimittaja? Vai haluaisitko kenties houkutella koko perheen yleisötapahtumaan kävijöitä käyttämällä Tubettajana tähdeksi noussutta juontajaa tai Instagram vaikuttajaa? Maikin juontajien reservistä löydät tutut pitkän linjan ammattijuontajat sekä kiinnostavimmat uudet nimet pieniin sekä suuriin tilaisuuksiin.

Uusien ohjelmallisten juontokonseptien avulla luot tapahtumaelämyksen joka muistetaan. Miltä kuulostaisi, jos tapahtumassasi olisikin Stand up -juontaja keventämässä tunnelmaa? Tai mitä jos antaisit Mentalisti -juontajan yllättää tilaisuutesi osallistujat?  Pianisti -juontajan avulla puolestaan lisäät helposti arvokkuutta palkintotilaisuuksiin ja gaaloihin. Anna meidän kertoa lisää!

Moderaattorit asiantuntijatapahtumiin

Kokeneet ja taitavat moderaattorimme ohjaavat paneelikeskustelut sujuvasti ja varmasti. He varmistavat, että keskustelijat pysyvät aiheessa ja hyvän draamantajun ansiosta huolehtivat, että yleisön mielenkiinto säilyy koko keskustelun ajan. Valitse moderaattorimme, kun haluat varmistaa laadukkaan keskustelun.

Listoiltamme löytyvät muunmuassa nämä moderaattorit:

Maria Nykänen

Toimittaja

Mikko Suursalmi

Radio- ja TV-juontaja

Tuuli-Elina Andersén

Ammattimoderaattori/-juontaja

Haluatko tietää ketä muita ammattilaisia löydät Maikilta ja kuka olisi sopivin keulahahmo tapahtumaasi?

Juontajat asiantuntijaseminaareihin ja yritystilaisuuksiin

Hyvin valittu juontaja pystyy omaan kokemukseen tai aihepiiritietouteen nojaten tuomaan tapahtuman aiheeseen liittyvää lisäarvoa. Lisäksi tapahtuman kohderyhmän hyvin tunteva juontaja osaa pitää terminologian yleisölle ymmärrettävässä muodossa ja pystyy tiivistämään esityksistä yleisön kannalta tärkeät asiat. Valitse Maikin ammattijuontaja, jos haluat lisätä tapahtumasi ammattimaista otetta.

Listoiltamme löytyvät muunmuassa nämä juontajat yritystilaisuuksiin:

Jussi Rissanen

Myyntiradion Podcast-isäntä

Sanna Laitinen

LinkedIn-vaikuttaja

Johannes Tervo

Slush-tapahtuman järjestäjä

Haluatko tietää ketä muita ammattilaisia löydät Maikilta ja kuka olisi sopivin keulahahmo tapahtumaasi?

Juontajat yleisötapahtumiin

Paras yleisötapahtuman ammattijuontaja on karismaattinen ja energinen persoona, joka saa yleisön mukaan tapahtuman tunnelmaan. Hänellä on kyky luoda yhteys yleisöön, sekä taidot inspiroida, innostaa ja viihdyttää. Valitse Maikin juontaja, kun haluat tuoda tapahtumaasi mieleenpainuvan persoonan ja unohtumattoman elämyksen! 

Listoiltamme löytyvät muunmuassa nämä juontajat yleisötapahtumiin:

Ville Viholainen

Koti-iskä88 IG-vaikuttaja

Jenni Ahosilta

Hyvinvointivalmentaja

Kati Vasell

Toimiva Tyyli -stylisti

Haluatko tietää ketä muita ammattilaisia löydät Maikilta ja kuka olisi sopivin keulahahmo tapahtumaasi?

Ohjelmalliset juontokonseptit

Uusien ohjelmallisten juontokonseptien avulla luot tapahtumaelämyksen joka muistetaan. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja stand up -juontaja keventää tunnelmaa ja saa varmasti yleisön nauramaan. Tai mitä jos antaisit Mentalisti -juontajan yllättää tilaisuutesi osallistujat? Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu. Valitse Maikin ohjelmalliset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä.

Listoiltamme löytyvät muunmuassa nämä ohjelmalliset juontokonseptit:

Stefan Andersén

Pianisti-juontaja

Jenni Sofia

Mentalisti-juontaja

Kimmo Aro

Stand up -juontaja

Haluatko tietää ketä muita ammattilaisia löydät Maikilta ja kuka olisi sopivin keulahahmo tapahtumaasi?

Palvelemme tapahtumia myös näiden yleisten kategorioiden ulkopuolelta. Olipa kyseessä sitten yksityistilaisuus tai kauppakeskusten hintakampanja, ota rohkeasti yhteyttä!

Laske juontajan hinta!

Maikin välityskonsepti on ylivertainen – lue miksi!

  1. Meillä juontajien välitystä tekevät ainoastaan tapahtumatuotannon ammattilaiset yli 10 vuoden kokemuksella. Tästä syystä osaamme matchata juuri sinun tapahtumaasi sopivan juontajan tai ehdottaa sopivaa ohjelmallista juontokonseptia, jonka avulla luot sykähdyttävän tapahtuman.
  2. Tapahtuman tavoitetta, teemaa ja haluttua tunnelmaa tukeva käsikirjoitus, jossa yhdistyy yllätyksellisyys ja juontajan historia, ei synny käden käänteessä. Se vaatii ajan lisäksi kokemusta ja ymmärrystä itse juontotyöstä. Maikin käsikirjoitustiimi vastaakin aina samaan rahaan myös käsikirjoituksen teosta.
  3. Maikki-takuun ansiosta, voit siirtää stressin meidän harteille. Me takaamme juontajan ammattitaidon ja yllättävien sairastumisten eteen tullessa hankimme tilalle toisen juontamisen ammattilaisen.


Et siis saa vain ammattijuontajaa vaan palvelun, joka auttaa sinua ja tapahtumaasi onnistumaan yli odotusten.

Prosessimme

Ota yhteyttä

Jätä meille taustatiedot tapahtumastasi niin ideoimme ja tarjoamme tapahtumasi aiheeseen, tavoitteisiin ja tunnelmaan sopivaa juontajaa tai ohjelmallista juontokonseptia synnyttämään tapahtumaasi uniikki syke. Psst…ideoiden ja tarjouksen kysyminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään.

Etätapaaminen

Etäpalaverissa tapaat valitsemasi juontajan ja tarkennetaan yhdessä tapahtuman tavoitteet juontamisen näkökulmasta ja käydään läpi ohjelma sekä aikataulutus. Halutessasi sparraamme ja autamme sinua tapahtuman suunnittelussa.

Juontokäsikirjoitus

Etäpalaverin jälkeen Maikin käsikirjoitustiimi kokoontuu ja valmistelee ammattijuontajan kanssa tapahtumaasi sopivan juontokäsikirjoituksen. Vaikka juontokäsikirjotus tehdään aina etukäteen, se taipuu myös tapahtumapäivän aikana mahdollisiin muutoksiin ja yllätyksiin.

Nauti tapahtumastasi

Maikin ammattijuontaja saapuu tapahtumapäivänä paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Juontaja käynnistää tapahtumasi sykkeen ja vastaa ohjelman ja tunnelman kuljetuksesta koko sen keston ajan. Sinä voit keskittyä tapahtuman antiin ja vieraisiin.

Asiakkaitamme

Lähdetäänkö jo luomaan sykähdyttävää tapahtumaa?

Jätä puhelinnumerosi tähän, niin olemme sinuun yhteydessä!