Ota yhteyttä – Maikki Media

Haluatko luoda sykähdyttävän tapahtuman?

Haluatko luoda sykähdyttävän tapahtuman? Me autamme juontokonsepteilla, jotka herättävät tapahtumasi henkiin. Suunnittelemme tavoitteelliset juontokäsikirjoitukset ja välitämme ammattijuontajat asiantuntijaseminaareihin, henkilöstötapahtumiin, vuosijuhliin, messuille  – kaikkiin tilaisuuksiin joihin kaivataan sähköä, tunteita, oivalluksia, iloa, liikutusta tai ihmetystä.
 
Käynnistämme tapahtumasi sykkeen ja ylläpidämme pulssia alusta loppuun saakka.

Miten voimme auttaa?

Oli kyseessä sitten yritystapahtuma, juhla tai konferenssi, me autamme herättämään tapahtuman henkiin! Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka tapahtuman pulssi paranee.

Tuuli-Elina Andersén
tuuli-elina(at)maikki.fi
+358 40 757 1711

Tuuli-Elina Andersén

Perustaja, toimitusjohtaja

Taustalla yli vuosikymmenen ammattitaito

Maikki Media syntyi halustamme tuottaa tapahtuma-alalle välityskonsepti, joka aidosti auttaa asiakkaita löytämään tapahtumaansa täydellisen matchin sekä takaa juontajien ammattitaidon. Meillä uskotaan jatkuvaan kehitykseen ja siksi lähdimme myös rakentamaan uusia ohjelmallisia, sykähdyttäviä juontokonsepteja, joiden avulla luodaan tapahtumasta elämys.


Maikin luottojuontajien välittäjänä toimii esiintymisen asiantuntija ja ammattijuontaja Tuuli-Elina Andersén. Tuuli-Elinalla on yli 10 vuoden kokemus tapahtuma-alasta ja hän vastaan vuosittain satojen tapahtumien sykkeen käynnistämisestä. 

Laske juontajan hinta!

Lähdetäänkö jo luomaan sykähdyttävää tapahtumaa?

Jätä puhelinnumerosi tähän, niin olemme sinuun yhteydessä!