Tukea esiintymiseen

Tässä sinulle ilmainen opas vaikuttavaan etäesiintymiseen!

Opas vaikuttavaan etäesiintymiseen

Jos haluat kehittyä viestijänä kameran välityksellä ja pitää yleisön mielenkiinnon mukana loppuun asti, niin lataa tämä opas itsellesi!

Juontaja-ammattilaiset Kati Vasell ja Tuuli-Elina Andersén paljastavat tässä oppaassa ammattilaisten kikkakolmoset etäesiintymiseen, joka sitouttaa ja tuo ihmiset lähelle – etäisyydestä huolimatta

Kurssimme

Esiinny eduksesi etänä

Vuorovaikutuksen tekeminen kameran kautta on haastavampaa kuin fyysisesti samassa tilassa oltaessa. Siksi on tärkeää ottaa haltuun myös kameralle esiintymisen erityispiirteet ja miettiä, miten voit tehostaa viestisi läpimenoa. 

Etänä pidettävät palaverit ja luennot, koulutukset ja webinaarit ovat vakiinnuttaneet paikkansa parin vuoden aikana ja etänä tapahtuvan vuorovaikutuksen isot linjat alkavatkin olla kunnossa, mutta vaikuttavuus syntyy kuitenkin yksityiskohdista ja esiintymisestä. Nyt onkin aika viilata vielä nämä asiat kuntoon, koska etäyhteydet ovat tulleet jäädäkseen.

Vakuuttava esiintyminen

Oli kyseessä sitten neuvottelu-, myynti- tai pitchaustilanne, Maikin valmennuksissa opit esiintymistekniikat, joiden avulla esiinnyt varmemmin ja vakuuttavammin. Samojen tekniikoiden avulla pystyt vakuutamaan yleisösi myös yllättävissä esiintymis- tai verkostoitumistilaisuuksissa. 

Koulutuksessa saat myös käyttöösi Tappavan toimivan puheen rungon, jota hyödyntämällä rakennat puheenvuoron, jonka viesti muistetaan vielä seuraavana päivänä. Tappavan toimivan puheen runko sopii niin lyhyisiin myyntitilanteisiin kuin pidempiin koulutuksiin. Tämä valmennus tekee myös esiintymisestä vähemmän jännittävää. Sanat eivät mene sekaisin eivätkä maneerit varasta asialta huomiota. 

Juontajaksi-koulutus

Juontaja on tapahtuman keulahahmo, joka vaikuttaa eniten siihen, millaisen muistijäljen tapahtuma kävijöihin jättää. Mutta miten olla hyvä juontaja? Älä jätä tapahtumakokemusta sattuman varaan vaan osallistu koulutukseen, josta saat työkalut ja opit onnistuneen tapahtuman juontoon.

Juontajaksi-koulutus sopii kaikille, ketkä toimivat työssään tapahtumien keulahahmona. Toimitko esimerkiksi yhteisömanagerina, toimittajana, johdon assistenttina, henkilöstö- tai markkinointipäällikkönä? Tämä koulutus on juuri sinulle. Koulutus sopii myös heille, jotka haluavat lähteä rakentamaan uraa juontajana tai kehittää juonto-osaamistaan seuraavalle tasolle.

Henkilökohtainen esiintymisvalmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa, pystytään tehokkaasti hiomaan valmennettavan esiintymistaitoja. Valmennus perustuu harjoitteluun ja palautteen kautta oppimiseen. Valmennuksen tavoitteena on tehostaa esiintyjän vakuuttavuutta ja vaikuttavuutta. Lisäksi palautteen avulla esiintyjä pystyy hakemaan omaa persoonallista esiintymistyyliään. 

Valmennuksessa voidaan keskittyä myös esiintymisjännityksen purkaamiseen tai haitallisten maneerien karsimiseen. Tarkempi valmennuksen sisältö suunnitellaankin aina yhdessä valmennettavan kanssa. 

Tuuli-Elina Andersén

Perustaja, toimitusjohtaja

Taustalla yli vuosikymmenen ammattitaito

Maikin perustaja Tuuli-Elina Andersén tietää, miten olla hyvä juontaja. Hän on toiminut ammattijuontajana vuodesta 2010 alkaen ja välittänyt juontajia tuhansiin tapahtumiin. Hän uskoo jatkuvaan kehitykseen ja siksi Maikki tuo alalle myös uusia juontokonsepteja vastaamaan muuttuneisiin asiakastarpeisiin.

Lähdetäänkö jo luomaan sykähdyttävää tapahtumaa?

Jätä puhelinnumerosi tähän, niin olemme sinuun yhteydessä!

Ilmainen opas

Lataa tästä!