Hämmästytä yleisösi mentalisti-juontajan johdolla! Mitä jos mahdoton onkin mahdollista?

Jenni-Sofia toimii Maikin juontokonseptin mentalisti-juontajan kärkinimenä. Kun tapahtumaan halutaan mystiikkaa ja illuusioita, nämä voidaan sitoa osaksi koko tapahtuman juontoja.

Tällä tavalla myös itse juontaja on osa tapahtuman ohjelmaan ja yleisö pääsee ihmettelemään tapahtumia ihan uudesta näkökulmasta.

Yrityksemme 35v. juhlat kaipasivat säväyttävää ohjelmanumeroa ja juuri sellainen Jenni Sofian esitys oli. Yleisö pääsi hyvin osallistumaan eri temppuihin mikä lisäsi mielenkiintoa entisestään. Jokainen juhlia jälkikäteen kiitellyt on myös pohtinut mentalistiesitystä, joten mieltä säväyttävä sen täytyi olla – suosittelen!

Kari Tolppa, Metsko Oy

Jenni-Sofia havahduttaa mentalismin keinoin ihmisiä siihen, kuinka helppo mieltä on johdatella ja harhauttaa, ja kuinka todellisuus on muovattavissa. Asiakkaan kanssa otetaan aina palaveri ennen tilaisuutta ja mietitään yhdessä sopivat hetket kyseenalaistaa ihmisten uskomuksia elämästä.

Anna meidän hämmästyttää sinut ja lähde rohkeasti kokeilemaan uutta tapaa tuoda ohjelma osaksi juontoja. Mentalisti-juontaja hoitaa sekä viihdyttämisen että ohjelman läpiviemisen sovitussa aikataulussa.