Tiedätkö sen matalan miesäänen mainoksista ja videoista, jonka kuuntelua et haluaisi millään lopettaa? Aivan, juuri se! Nyt saat vihdoin äänelle myös kasvot. Maikin isoin ääni kuuluukin ehdottomasti Soinisen Jounille.

Monelle Jounin kasvot (ja se ääni), on tuttu 2021 The Voice of Finland -ohjelmasta, jossa Jouni eteni livelähetyksiin saakka Juha Tapion tiimissä.

Jouni on rakentanut uraa artistina, mutta tuo matala hunajainen ääni on kuljettanut miehen myös radio-, myymälä- ja TV-mainosten spiikkauksiin ja nyt Jouni on myös saatavilla luottojuontajan roolissa.

Arjessa Jouni on ”LKV” eli laulava kiinteistönvälittäjä. Hän tekee ihmisiä kodittomaksi ja vastavuoroisesti tilalliseksi Lahden ja Päijät-Hämeen alueella. Jouni itse on asunut ennen Päijät-Hämeen haltuun ottoa kahdeksan vuotta Nottinghamissa ja sen ansiosta hän puhuu englantia lähes natiivitasolla.

Laulu- ja teatterihommia Jouni on tehnyt parisenkymmentä vuotta enemmän ja vähemmän vakavasti, joten juontamiseen koulutuksen kautta siirtyminen oli erittäin luonteva seuraava askel.

Jouni on juontajana vakuuttava ja hän ottaa tilaisuudet haltuun varmoin ottein. Asiakkaat ovat kiitelleet Jounia myös siitä kuuluisasta ”pilkkeestä silmäkulmassa” mitä ilman Jouni ei poistu kotoa, sekä kyvystä heittäytyä täysillä tapahtuman tunnelmaan.

Aitona ja erittäin sosiaalisena ihmisenä Jouni luo nopeasti yhteyden tapahtumayleisöön saaden ihmiset viihtymään.

Asiakkaan suusta:

Jounin kanssa työskentely kuvauksissa sujui aivan mahtavasti! Paitsi että hänellä on erinomainen heittäytymiskyky tilanteeseen kuin tilanteeseen kameran edessä, hän piti yllä myös hyvää fiilistä koko työryhmän kesken. Ammattitaitoinen ja osaava tyyppi, jonka taitoja hyödynnämme varmasti jatkossakin.

ARTOME Oy

Jounin juontokeikkoihin on mahdollista yhdistää myös esiintyminen bändin kanssa, jolloin saadaan nostettua varmasti tapahtuman tunnelma kattoon!

Tai jos haluat johdattaa yleisön rauhallisempaan tunnelmointiin, on Jounin juontoon mahdollista liittää esiintyminen kitara- tai pianosäestyksellä.