Kimmo toimii sekä Maikin luottojuontaja että standp up -koomikkona. Kimmoa on kiitelty juontajana aitoudesta, rentoudesta, hauskuudesta, yleisön huomioimisesta ja tapahtuman selkeästä kuljetuksesta eteenpäin. Kimmo tuottaa myös itse tapahtumia, joten kokonaisuuksien hallinta ja muuttuvat tilanteet ovat hallussa.

Kimmo on myös erittäin sympaattinen kaveri ja Maikin oma keittiöpsykologi. Häntä kiinnostaa erityisesti luonto, elämä, kuolema, retkeily, nukkuminen, terveys, liikkuminen, kokkaus, tiskaaminen, lukeminen, kirjoittaminen, keittiöpsykologia, sohvafilosofia ja puistokemia.

Asiakkaan suusta:

Kimmo toimi valloittavana lavaisäntänä uudistuneessa Work goes happy -tapahtumassa Oopperatalolla. Hänen kykynsä juoksuttaa ohjelmaa ja luoda välitön kontakti katsomon jokaiseen ihmiseen tekivät vaikutuksen.

Harvoin kuulee niin paljon suoraa, positiivista palautetta yleisöltä ja lavalla esiintyviltä ammattilaisilta. Ammattitaito tulee aina parhaiten esille haastavissa ja muuttuvissa tilanteissa ja niistäkin Kimmo suoriutui esimerkillisesti. Huippusuoritus 10+!

Jyri Kansikas, Work Goes Happy

Leipätyökseen Kimmo tekee Stand up -komiikkaa ja tuottaa Stand up -tapahtumia. Hän on myös debytoinut Nelosen Stand Up! -ohjelmassa 2019.

Kimmon tekemiä juontokeikkoja mm.

Lisäksi Kimmo on tehnyt lukemattomia stand up -klubien isännöintejä ympäri Suomea sekä laskemattomia omia stand up -keikkoja ämpäri Suomea.

Kimmolta onnistuu myös käsikirjoittaa tapahtumajuontoihin huumoria, mikäli stand up -otetta halutaan yhdistää tapahtuman juontoihin!