Sanna Laitinen on sporttisen sanavalmis juontaja, jolla on vankka kokemus niin yritysjuhlajuonnoista livenä kuin virtuaalisesti sekä monipuolisten kauppakeskustapahtumienkin juontamisesta jopa kymmenen vuoden ajalta.

Hänet on nähty juontamassa myös lentokentällä, tunnelin tervajaisissa, ja vetämässä yritystilaisuuden taukojumppaa juontojen ohessa! Sannan ehdoton vahvuus onkin sporttisen iloinen olemus, joka sekä näkyy että kuuluu.

Sanna on tuttu kasvo myös hyvinvointimaailmasta, jossa hän toimii suositun TIKIS-treenimedian yhtenä valmentajana. Sannan treeni- ja hyvinvointiaiheisia videoita on katsottu Tikiksen Youtubessa ja Sannan omissa kanavissa reilusti yli puoli miljoona kertaa!

Asiakkaan suusta:

Sanna Laitinen on ollut luottojuontajani kymmenissä kauppakeskustapahtumissa. Tapahtumat ovat vaihdelleet eri teemapäivistä aina isoihin syntymäpäiviin, jotka kaikki ovat toteutunut Sannan juontojen osalta ensiluokkaisesti.
Tapahtumiin Sanna valmistautuu aina huolella. Sannan omatoiminen juontojen läpivienti antaa kumppanille työrauhan muun suunnittelun ja tuotannon osalta.

Tuomo Sirkka, Markkinointiosakeyhtiö i2 Oy

Sannan juontajmat tapahtumat siis vaihtelevat kauppakeskuskeikoista, ulkokonsertteihin ja erilaisiin yritystilaisuuksiin ja Sanna loistaa näissä kaikissa! Sanna hoitaa kaikki keikat rautaisella otteella ja timanttisella asenteella.