Pianisti-juontaja Stefan Andersén kuljettaa ohjelmaa eteenpäin säestetyllä juonnolla ja tarjoaa kävijöille kokonaan uudenlaisen tapahtumaelämyksen. Pianisti-juontaja tuo gaalaan, vuosijuhliin tai palkintotilaisuuksiin lisää sen ansaitsemaa arvokkuutta ja sen avulla pystytään vaikuttamaan voimakkaasti tapahtuman tunnelmaan.

Säestetty juonto sopii myös asiantuntijaseminaareihin rikkomaan totuttua kaavaa ja se yhdistää musiikin luontevaksi osaksi tapahtumakonaisuutta.

Stefan Andersén on laulaja, lauluntekijä, ammattimuusikko sekä juontaja, joka on valloittanut yleisöä äänellään jo vuosia. Juontojen taustalla soitettavat kappaleet valitaan aina tukemaan tilaisuuden teemaa ja haluttua tunnelmaa.

Lisäksi Stefan voi myös tulkita kappaleita laulamalla ja valitsemalla Stefanin, asiakas saakin juhlaansa myös esiintyjän.

Asiakkaan sanoin:

Stefan elävöitti perinteisen gaalan tunnelmaa aivan uudella tavalla. Hän sekä juonsi, esiintyi että soitti flyygelillä eri puhujien intron esiintymislavalle. Yhteydenpito ennen tapahtumaa oli helppoa ja joustavaa. Stefan tuo tapahtumaan yllätyksellisyyttä ja elämyksellisyyttä.

Anniina Raatikka, Huikea Tapahtumatuotanto

Kun etsit jotain erilaista ja haluat nostaa tapahtuman tunnelman kokonaan uudelle tasolle on Pianisti -juontaja Stefan sinun valintasi.