Aleksi

Aloitin juontourani pari vuotta sitten koulussa, jossa lähdin innolla mukaan gaaloihin ja muihin kissanristiäisiin. MAIKIN riveissä olen päässyt juontamaan niin messuja, seminaareja kuin häitäkin. Juontokielinä suomi ja englanti.

Opiskelin yrittäjyyttä Tampereen Ammattikorkeakoulun Proakatemialla, jossa pääsin mitä erilaisimpiin esiintymistilanteisiin juontamisesta pitchauksiin ja valmennukseen. MAIKIN viikonlopun mittaisen juontokoulutuksen jälkeen sain entistä ammattimaisemman otteen juontamiseen. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat yrittäjyys, teknologia ja koulutus. Työskentelenkin päätoimisesti yrittäjänä virtuaalitodellisuuden parissa.

Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti kuntosalilla ja kesäisin pelaan jalkapalloa. Virittelen myös uudelleen ruostuneita kitarasormiani.

Asun Pyhäjärven rannalla avovaimoni kanssa ja puolet vuodesta viihdytämme talvikissa Lötkistä, joka viettää kesät äitini luona.

Tykkään kaikenlaisista nörttijutuista, oli sitten kyse peleistä, elokuvista tai muuten vain yli hilseen menevistä teknologiauutisista tai filosofisista ajatuksista. Vaikka alan osaamista minulla ei ole, on salainen toiveeni aina ollut tehdä oma tietokonepeli.

Noudatan kahta elämänohjetta:

  1. Elämän tarkoitus on olla onnellinen ja tehdä muut onnelliseksi.
  2. Tyylikkyys ennen kaikkea.