Tuuli-Elina

Olen toiminut juontajana vuodesta 2010 alkaen ja saaden kiitosta luotettavuudesta ja kyvystä reagoida nopeasti eri tilanteisiin. Vakuuttava puhe ja vahvat esiintymistaidot toivat minulle myös puhekilpailun Suomenmestaruuden 2019 Suomen Nuorkauppakamarin järjestämässä puhekilpailussa, joten osaamiseni esiintymisen saralla on myös saanut julkista tunnusta.

Juontotyylini on tilanteesta riippuen joko innostavan myyvä tai iloisen asiantunteva. Aloitin urani yritystapahtumien ja seminaarien parissa, mutta nyt olen noussut myös kaupallisten juontojen ammattilaiseksi. Teen myös mielelläni äänitöitä radiomainoksissa tai yritysvideoissa. Juontokielenä toimii suomi ja englanti. Koulutukseltani olen yrittäjyyden ja liiketalouden tradenomi (YAMK). Olen myös perehtynyt non-verbaaliseen viestintään ja vakuuttavaan puheen rakennuspalikoihin ja myös näistä kierrän eri tilaisuuksissa puhumassa.

Asiakkaiden suusta:

”Tuuli – Elina Ruuskanen on älykäs, luonteva, valovoimainen, hauska ja juuri oikealla tavalla särmikäs juontaja.”
SakuTuominen, Creative Director

”Tuuli-Elina vapautti myös meidät järjestäjänä monesta turhasta stressistä ja jännityksestä, sillä juhlan eteenpäin kuljettamisen ja tunnelman luomisen, ylläpitämisen (ja tarvittaessa myös nostattamisen ja rauhoittamisen) pystyi luottamaan täysin hänen käsiinsä.”
Johanna Junkkari, Liiketoimintajohtaja McDonald’s Tampere, Turku, Raisio, Rauma ja Pori

”Tuuli-Elina on toiminut Kauppakeskus Ratinan luottojuontajana Ratinan avajaisista lähtien. Tuuli-Elina on juontajana innostava ja energinen, joka luo läsnäolollaan kauppakeskukseen positiivista energiaa. Hän ottaa haltuunsa tapahtuman ohjelman ja liikkeiden tarjoukset ohjaten samalla asiakasvirtoja. Tuuli-Elina on kauppakeskusjuontamisen ammattilainen, jonka kanssa jatkamme ilolla yhteistyötä.”
Heidi Pitkämäki, Markkinointipäällikkö / Kauppakeskus Ratina

Ihmisten innostaminen on punainen lanka elämässäni ja ehkä siksi ajauduin myös kilpacheerleadingin pariin. Fyysinen ja rankka laji tuo myös mukavaa vastapainoa puhumistyölle (…jos siis olen joskus mustelmilla niin se on lajin tuoma lisämauste ;)) Muuten aika kuluu miehen ja kahden pienen lapsen kanssa puuhastellessa. Salainen intohimoni on Kauniit ja Rohkeat ja en ole missannut yhtäkään jaksoa vuoden 2013 jälkeen.

Ajatuksiini lisää voi käydä tutustumassa Bisnestä Hiekkalaatikolla -blogista, jota kirjoitan yhdessä ystäväni Kati Vasellin kanssa.

Teen töitä aina tosissaan mutten koskaan totisesti!