Juontamisen oppikirja

There is no published content in this course yet.

Juontamisen oppikirja  – vakuuttavalla esiintymisellä parempia tuloksia

Kirja vahvistaa asiantuntijoiden kykyä havainnoida ja parantaa omaa esiintymistään juontajan roolissa. Kirjassa perehdytään juontokäsikirjoituksen luomiseen, minkä avulla vahvistetaan koko tapahtuman tavoitteita ja parannetaan tapahtumakävijöiden kokemusta tilaisuudesta. Kirjan opit vahvistavat myös yleisiä esiintymistaitoja, opettavat puhumaan mikrofoniin oikeaoppisesti ja antavat eväät vaikuttavampaan puheviestintään.

Kirjan teoria ja juontamisen tueksi tehdyt harjoitteet antavat rohkeuden astua yleisön eteen ja johtaa tapahtumaa. Oikeilla juontotekniikoilla on helpompi olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa ja vastata myös tapahtuman aikataulusta.

Juontamisen oppikirjan kirjoittajat ovat yli 10 vuotta ammattijuontajina toimineet Tuuli-Elina Ruuskanen ja Kati Vasell, jotka nyt tiivistävät juontamisen opit yhteen teokseen. Ruuskanen ja Vasell ovat myös kouluttaneet satoja asiantuntijoita ja juontoalalle pyrkiviä esiintymisen ammattilaisia.

Juontamisen oppikirja kokoaa yhteen Katin ja Tuuli-Elinan yli 10-vuoden opit ja kokemuksen juontajana toimimisesta. Juontamisen oppikirja on ensimmäinen laatuaan ja se on asiantuntijoiden pyytämä teos.

Kirja on ilmestynyt kesäkuussa 2021.
Postitamme Juontamisen oppikirjan sinulle noin 5 arkipäivän kuluessa tilauksestasi.
Kirjan hinta 35€ (sis. postikulut).