Muotiin ja kauneuteen liittyvät messut sekä tapahtumat hyötyvät tämän konseptin juontajista!

Kati Vasell on myös yksi Suomen johtavista stylisteistä. Stylistinä Kati voi hypätä lavalle juontamisen lisäksi myös pitämään luentoja tai näytöksiä pukeutumiseen liittyen.

Kati on toiminut ammattijuontajana vuodesta 2008 ja hän on kokenut ja luotettava juontaja, joka ottaa myös arvokkaammat tilaisuudet varmoihin käsiin. Katin vahvuuksia juontajana ovat miellyttävä ääni, tilannetajuisuus sekä varma esiintyminen.

Tapahtumiin asiakas saa Katista aina iloisen, aidon ja lämminhenkisen juontajan, joka välittää tapahtumaan rentoa ilmapiiriä ja ottaa vastuulleen aikataulusta ja ohjelmasta huolehtimisen. 

Kati pystyy rakentamaan kaupallisten juontojen ympärille tietoa ajankohtaisesta muodista sekä kertomaan vaatteista ja kosmetiikasta kiinnostavalla ja käytännönläheisellä tavalla.

Informatiiviset tietoiskut sopii erinomaisesti esimerkiksi kauppakeskusympäristöön ja messutapahtumiin. Luennoissa voidaan käsitellä tyylin luomisen saloja; värien käyttöä, vartalon tuntemista, asusteiden valitsemista tai huivinsidonnan eri tapoja.

Luennoista tai näytöksistä jokainen kuulija saa heti käyttöön otettavia vinkkejä, joilla saa omaan pukeutumiseen uusia tuulia, iloa ja väriä!